10 zapanjujućih ukrasa za dom koji će obilježiti dolazak jeseni

Kako dani postaju sve kraći, a vrijeme hladnije, vrijeme je za stvaranje tople i ugodne atmosfere u kući. Melankolična ljepota blijede prirode trebala bi vam biti inspiracija.

Jesenski ukrasi kuće

Nijanse su svjetlije nego ikad, jedinstveni krajolik izvan prozora mijenja se iz dana u dan, a trebali bismo smisliti originalan način oživljavanja jesenskog dekora naših domova. Možete stvoriti veliku središnju kompoziciju za stol, objesiti šarmantni vijenac na ulazna vrata ili ukrasiti zidove. Mogućnosti je mnogo, a internetski časopis lijepe seoske kuće predlaže da započnete s ovih 10.

Lišće na stolu

1.Harmonija boja čini veliku razliku u pravilnom jesenskom dekoru. Odaberite vazu koja bi se dobro slagala s nijansom lišća na granama drveća kojom ćete ukrasiti kuću. Općenito, držite se tople palete s naglaskom na svijetlo žutu i narančastu.

Boce u jesenskim nijansama

2. Ukrasite ulazna vrata sofisticiranim jesenskim vijencem.

Jesenski vijenac na vratima

3. Učinite crvenkasto-narančaste ruže dijelom prekrasnog jesenskog buketa nadopunjujući ih šumskim elementima. Grančice žira i Paprati učinit će cvjetni aranžman živahnijim i energičnijim. Ne zaboravite ukrasiti vazu. Predlažemo da ga omotate papirom koji imitira drvo i na gornjem kunau ga vežete grubom platnenom vrpcom.

Pogledajte sličan dizajn: Viseće biljke u modernom interijeru-izbor prekrasnih ideja za vaš dom

Vaza s jesenskim cvijećem

4. Prirodna promjena boje lišća može se prikazati u jesenskom dekoru. Napravite sastav grana stabla ili grma, gradeći ih u skladu s prijelazom sjene iz zelene u žutu.

Zelene biljke na stolu

5. Ukrasite svečani stol stolnjakom od kariranog flanela kako biste stvorili mirno jesensko raspoloženje za svoje goste. Dopunite sliku sezonskim proizvodima poput malih bundeva i jabuka prošaranih cvijećem. Sastav bi se trebao temeljiti na elementima crvene, žute, narančaste i smeđe nijanse svojstvene nadolazećoj sezoni.

Svijeće na stalcima na stolu

6. Izrežite svoj kućni broj, vlastito ime ili inicijale na bundevi i iznenadite susjede svojom kreativnom domišljatošću.

Bundeve na trijemu

7. Uzmite nekoliko staklenih posuda bez naljepnica, ukrasite ih lišćem i unutar svake stavite led svijeću na baterije. Objesite staklenke na različitim visinama. Stvorit će tajanstvenu atmosferu s daškom rustikalnog šarma. Na zelenoj pozadini učinak će biti izraženiji.

Staklenke u zalijepljenom lišću

8. Krajolik izvan prozora se mijenja, a uređenje vašeg doma također bi se trebalo transformirati. Jednostavan i originalan način stvaranja sofisticiranog stila u unutrašnjosti je zamjena običnih dodataka elementima izražene prirodne teksture. Na primjer, postavite abažur od vreće ili lana na stolnu svjetiljku.

Jesenski dekor u dnevnoj sobi

9. Na dno široke čaše stavite debelu svijeću, a oko nje rasporedite male češere, orašaste plodove, žireve, bobice i druge šumske darove. Dobit ćete nevjerojatan ukrasni element koji će ukrasiti bilo koji interijer.

Svijeće u staklenim čašama

10. Na police s priborom možete staviti nekoliko mini bundeva. Njihova prirodna tekstura dobro se slaže s bilo kojim dizajnom.

Police od bundeve

Zanimljiv interijer: 10 jednostavnih načina za oživljavanje interijera tijekom hladnih oblačnih mjeseci stilski sezonski dodaci

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: