Zračni madrac nove značajke starog izuma. Kratki pregled prednosti i nedostataka

Madrac na napuhavanje

Ovo je kolega zračnog madraca na kojem ste plivali kao dijete. Trenutni zrak ugodan je na dodir, ima prilično izdržljivu prevlaku od velura, učvršćivače, posebne umetke odgovorne za elastičnost zajedno sa zrakom.

Osim toga, povećao je volumen: od 23 cm za najviše "mršave" do 40 cm za najviše "bucmaste". Punilo za njega je zrak.

Prednosti napuhavanja:

Mobilnost i kompaktnost. Napuhuje se za 2-5 minuta. Lako se ispuhuje i skriva. To je dodatni ležaj. Nedostatak fiksne krutosti.

Pogledajte sličan dizajn: Kulinarski videozapisi iz studija na internetu: recepti za kuhanje od papira

Može se napraviti mekan i vrlo tvrd. Hipoalergijski, jer zbog nepropusnosti vanjskog sloja ne apsorbira prašinu, a vanjski velur se lako čisti. Bez ugrađene pumpe prikladan je kao plovilo.

Postoje i nedostaci:

Potreba za povremenom zamjenom. Značajan rizik od probijanja. Ne žurite ga baciti. Postoje posebne radionice koje krpaju rupe u njima. Čvrsto napumpan daje veliko opterećenje ramenima i vratu, potkoljenicama i bedrima.

A loše napuhani će se spustiti pri maksimalnom opterećenju. Postoje modeli s brakom. Ne kupujte proizvod bez jamstvene kartice.

Trošak: od 500 kuna. (za model za jednu osobu).

Zanimljiv interijer: Uživajte u visokoj razini udobnosti kreveta od interneta i tvrtke od strane Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: