Zašto je trening društvenosti toliko važan za arhitekte

Snježno bijeli zidovi u kućnom uredu

Morate biti u stanju natjerati druge da obrate pažnju na vaše sposobnosti

Ako se smatrate dobrim stručnjakom za arhitekturu ili dizajn interijera, ali vaši projekti vam ne donose opipljiv prihod, tada biste trebali razmisliti o svojim komunikacijskim vještinama.

Morate naučiti razgovarati s ogromnim brojem ljudi, počevši od kupaca i završavajući s graditeljima. Tek tada možete uživati u svom poslu.

Glavna tajna uspješne suradnje uvijek je bila sposobnost pridobivanja sugovornika. Morate predstaviti svoje ideje tako da kupci s oduševljenjem slušaju svaku vašu riječ. Na kraju vašeg sastanka trebali bi biti sigurni da su pronašli upravo onu opciju koja će im odgovarati sto posto.

Prekrasan ukras blagovaonice

Ljubaznost i prave riječi mogu učiniti čuda

Danas ogroman broj obrazovnih institucija nudi sve vrste seminara i treninga o osnovama psihologije i komunikacije. Istodobno, apsolutno nema potrebe za stjecanjem visokog obrazovanja iz ovih predmeta. Bit će dovoljan i mali tečaj s teorijskom i praktičnom nastavom.

Pogledajte sličan dizajn: Fotelja od strane dizajnera od strane dizajnera

Kao rezultat toga, naučit ćete kako riješiti sukobe, uvjeriti sugovornike, komunicirati s novinarima, kao i osvojiti i zadržati pažnju publike. Takve će vještine zasigurno biti korisne svakom arhitektu i dizajneru.

Bijeli kuhinjski interijer

Informacije o održanim seminarima prije svega vrijedi potražiti na internetu

Usput, ponekad snaga uvjeravanja ne ovisi samo o riječima, već i o okolini. Pazite da tijekom sastanka s klijentima ne ometate vanjske zvukove i koristite što više vizualnih materijala i slika. Ne stavljajte profesionalne izraze u govor, govorite samouvjereno i jasno, pokušajte uspostaviti dijalog obraćajući se publici pitanjima.

Zavjese s uzorcima u unutrašnjosti

Vjerujte u sebe i svoj talent

Jednako je važna i sposobnost slušanja i razumijevanja vaših kupaca kako ih rezultat vašeg rada ne bi razočarao.

Vanjski dio kuće

Ne zaboravite jednostavnu istinu da je kupac uvijek u pravu

Shvatite sami da ljudi oko vas imaju vrlo različite likove i poglede na život, kojima ćete se ponekad morati prilagoditi.

Stol od masivnog drveta u blagovaonici

Nijedan dizajner neće biti uspješan bez sposobnosti komunikacije

Zanimljiv interijer: Prednosti krovova i nadstrešnica

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: