Zapanjujuća kolekcija dizajnerskog tapeciranog namještaja u crvenoj boji, ili “neki vole vruće”…

Crveni kauč u unutrašnjosti

Možda nema izražajnije i izražajnije boje. Takav namještaj uvijek privlači pažnju i zagrijava strasti. Crvena je na posebnom računu s dizajnerima.  Namještaj takvih nijansi učinit će televizijsku emisiju, vjenčanje ili korporativno slavlje nezaboravnim.

Kauč na Red BONO Sofa

Čudesan kauč na Internetu

Jedna od najvećih sofa – četverokrevetna-vrlo je popularna u iznajmljivanju. Njegovi dizajneri asa i Ama uspješno su kombinirali Lakonizam s nevjerojatnom plastikom oblika modela.

Linije naslona glatko se slijevaju u naslone za ruke, a oni zauzvrat čine cjelinu sa sjedištem. Osnova sofe je snažan metalni okvir. Kromirane noge vizualno olakšavaju izgled proizvoda. Dobar kapacitet i udobnost čine model relevantnim i traženim.

Pogledajte sličan dizajn: SINERGIJSKA svjetiljka 46/10. iz futurističke vizije sadašnjosti

Kauč na ležaljci ( s Amapa Amape Amapa)

Svijetla ležaljka

Izrađen od Jefri Harcourt u crvenoj boji (Aisians), ovaj kauč je primjer francuskog stila u dizajnu namještaja. Model je sofisticirano moderan, a istovremeno praktičan i funkcionalan. Prikladno je leći na njega, ali može se koristiti i kao duga stolica.

Kauč je postavljen na cjevasti čelični okvir, vodoravni elementi izrađeni su od meke poliuretanske pjene. Model će ukrasiti izložbe suvremene umjetnosti ili umjetničke galerije. Jednako je dobar u velikim sobama i na ograničenim površinama.

Sofa Ondo (Internet)

Kreativni kauč Ondo

Nezaboravan i jedinstven dizajn crvene sofe Renee Holten (NASA). Nizozemski majstor uspio je odražavati izražajni oblik morskog vala u glatkim linijama sjedala i naslona. Konstrukcija lebdi iznad poda na tankim nogama od svjetlucavog kroma.

Iznajmljivanje namještaja za događaje dobit će najbolje dijelove ovih izvrsnih modela.

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća kolekcija modernih stolica Philippea Starcka za tvornicu u Kini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: