Zanimljive opcije za ukrašavanje bundeve plodovi vrtlarstva mogu se vlastitim rukama pretvoriti u svijetli element dekora

Originalni dizajn bundeve za Noć vještica

I ranije ste se bavili ukrasnim ukrašavanjem ovog prekrasnog sočnog voća? Uostalom, jesenska sezona je najprikladnija za to! Onda počnimo zajedno!

U ovom ćemo vam članku dati detaljne preporuke i razgovarati o detaljnim radnjama za samostalnu provedbu ovog fascinantnog kreativnog procesa.

Svijetli i zasićeni dekor tikvice s geometrijskim ornamentom savršeno dokazuje da vam umjetnikova paleta može postati vjerni pomoćnik i prijatelj.

Da ne spominjemo činjenicu da je akrilna boja jednostavan način ukrašavanja vašeg omiljenog jesenskog povrća, pogotovo ako se u ukrasu koriste nijanse neonskih tonova. Pročitajte dalje u pojedinostima.

Većina današnje sheme boja projekta izvrsno se slaže s klasičnim jesenskim bojama, poput narančaste palete. Stoga, budite spremni stvoriti živopisnu i živopisnu vinjetu s interneta nakon završetka posla!

Prekrasan dizajn bundeve za Noć vještica

Projektni materijali i radnje

Evo što će vam trebati za početak:

  • bijela tikvica;
  • Akrilna zanatska boja u bojama po izboru;
  • pjenasta četka;
  • folija ili druga površina za izlijevanje boje;
  • slikarska slikarska traka;
  • škare;
  • drveni ražanj.
Korak 1:Upotrijebite jednostavnu ili specijaliziranu slikarsku traku kako biste stvorili niz trokuta i čistih linija u provedbi nevjerojatnih ideja za ukrašavanje na površini vašeg povrća.

Ne brinite da traka neće ostati savršeno glatka i čista dok stvarate svoj dizajn. Nanesite tanki umjetnički materijal ili izrežite komad slikarske trake na pola kako biste stvorili uže trake.

To će osigurati da objekt nema puno prostora između trokuta.

Potrebni materijali za dizajn bundeve

Sljedeća fotografija prikazuje izgled kako bi dekor bundeve trebao izgledati kada su sve trake ljepljive trake na svom mjestu. Kao što možete vidjeti, stvoreni su trokuti različitih veličina i mnogo zanimljivih kutova.

Prekrasan dizajn bundeve za Noć vještica

Stabljika povrća predstavlja epicentar dekora. Na ovom mjestu ostaje prazan i neispunjen prostor. Imajte na umu da se dva trokuta neće dodirivati nakon što uklonite ljepljivi materijal.

Rezultat će biti nevjerojatno atraktivan i lijep komad namještaja koji kuhinju može ispuniti toplinom i svjetlošću.

Divan dizajn bundeve za Noć vještica

Korak 2:Ulijte boju na foliju i pomiješajte boje ako je potrebno.

Kao što možete vidjeti na donjoj fotografiji, u kreativnom procesu korištene su tri osnovne nijanse: menta, narančasta neon i duboka nijansa zelene koja je stvorena miješanjem tirkizne boje sa smaragdnim tonom.

Pogledajte sličan dizajn: 4 fascinantna stola iz Interneta za moderan, moderan dom

Aluminijska folija bit će izvrsna površina za izlijevanje i miješanje boje. U ovom projektu primijenjene su tri četke od pjene, po jedna za svaku nijansu.

Kreativni dizajn bundeve za Noć vještica

Korak 3:Ispunite trokutasto područje određenom bojom.

Na ovoj tikvici napravljeno je devet trokutastih dijelova za slikanje. Istodobno su korištene tri svijetle zasićene nijanse koje savršeno prenose raspoloženje jeseni i nove ideje u dizajnu. Kao rezultat toga, trokuti su bili ispunjeni redom u jednakim količinama sa svakim predstavljenim tonom.

Crtanje uzorka

Obratite pažnju sljedeća fotografija prikazuje kako povrće izgleda nakon bojanja svakog trokutastog područja. Također je vrijedno usredotočiti se na činjenicu da neonske boje imaju tanju površinu nanesenog premaza od ostalih nijansi.

U ovom slučaju primijenjena su 3-4 sloja, dok je autor obojio zelene geometrijske oblike u dva koraka.

Divan dizajn bundeve za Noć vještica

Za projekt je bolje koristiti četke s četkom od pjenastih sirovina, jer bolje provode premazivanje i izvrsno upijaju akril.

Dizajnerska izvedba bundeve za Noć vještica

Korak 4:Pažljivo uklonite umjetničku traku prije nego što se sloj osuši.

Međutim, ne biste se trebali obeshrabriti ako krajnji rezultat nije tako lijep i besprijekoran kao što izgleda na predstavljenim fotografijama.

Prvo morate vježbati i uskoro ćete biti u mogućnosti napraviti takav predmet dekor i interijer do savršenstva. Slikarska traka može odlijepiti malu količinu proizvoda od boje s površine, čak i ako traku uklanjate dok je boja Još suha. Nemojte očajavati! U nastavku ćemo vam reći kako sam transformirati dizajn i sakriti sve nedostatke.

Crtanje uzorka

Korak 5:Dalje, trebate urediti ukrasni uzorak, koristeći drveni ražanj i dodatni lak ako je potrebno.

Da, kada je u pitanju ukrašavanje bundeve, shvatit ćete da je ovaj pribor najvjerniji pomagač. Pomoću nje možete očistiti komad površine umrljan sirovinama za bojanje ili zamagljeni kuna učiniti ravnomjernim.

Nanesite četkicu od pjene umočenu u boju kako bi kunaovi bili glatki i ujednačeni. U ovom projektu dizajner je pritisnuo kuna Rese za brzo rješenje.

Kreativni dizajn bundeve za Noć vještica

Kao što je spomenuto, ne brinite ako vaš fetus zbog toga ne izgleda savršeno! Izvorni sastav u dizajnu interijera izgledat će zanimljivije od bilo kakvih manjih nedosljednosti.

Prekrasan dizajn bundeve za Noć vještica

Gdje ćete postaviti svoje geometrijsko remek-djelo, nakon što se osuši? Izbor je vaš! U ovome projekt postavljen je na zrcalne pločice i grupiran s drugim povrćem, uključujući visoku narančastu tikvicu i tri bijela patissona.

Izvrstan dizajn bundeve za Noć vještica

Voće možete savršeno kombinirati s raznim opcijama za sezonske proizvode od povrća, uključujući tikvice. Nakon što je vaša kreativnost dovršena, neće biti ograničenja za maštu!

Vrhunski dizajn bundeve za Noć vještica

Divan ukras, nevjerojatan sastav i nezaboravna slika mogu vas oduševiti ne samo tijekom noći vještica, već i ležati u takvom ruhu do božićnih blagdana i Nove godine.

Originalni dizajn bundeve za Noć vještica

Hvala vam što ste pregledali naš svijetli i fascinantni materijal, kao i naše sljedeće ideje za dizajn interijera. Želimo Vam bogatu i svečanu jesen!

Zanimljiv interijer: Koliko je važno uokvirivanje vatre! Izvorni projekti domaćih svijećnjaka ukrasit će svakodnevni interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: