Zanimljiv izbor svjetiljki za unutrašnjost vašeg doma

Izbor svjetiljki poznatih dizajnera

Izbor lijepih svjetiljki

Pregledajte izbor neobičnih i elegantnih svjetiljki! Za mnoge dizajnerske studije stvaranje i provedba novih rasvjetnih projekata njihov je svakodnevni posao.

Zahvaljujući napretku u tehnologiji i materijalima, novi koncepti rasvjete i dalje napreduju. Sljedeća rasvjetna tijela najnoviji su primjeri inovativnih ideja.

Svjetiljka iz asa za tvrtku asa

Kreativni i talentovani ljudi u tvrtki TAF opet stvorili prekrasan lampu za poznati skandinavski brand Muuto (prethodni razlike djela TAF za Muuto uključuju lampe Up i Wood Lamp).

Svjetiljka iz asa za tvrtku asa

Originalna i praktična svjetiljka

Atina multidisciplinarni talentirani Stockholmski studio za dizajn i arhitekturu koji su 2002. godine osnovali Gabriela Gustafson i Matthias Stahlbom. Kad se predviđalo stvaranje nove svjetiljke, oceans DEKONSTRUIRALI su ključne elemente-prekidač, brojčanik i bazu i predstavili ih u minimalističkom obliku.

U svjetiljci, svjetlo i prigušivač kontroliraju se praktičnim i besplatnim brojčanikom: jednostavan i savršeno izveden koncept.

Rasvjetna tijela od Acepa

Takva će se svjetiljka savršeno uklopiti u bilo koji interijer i nadopunit će je

Zidna svjetiljka Acepa od Acepa

Dizajn studio u Eindhovenu, čiji rad kombinira poetski stil dizajna s industrijskim kunaom.

Ovo je mlada tvrtka čiji portfelj projekata sadrži prilično hrabra i lijepa djela. Zidna svjetiljka za zid predstavlja Geometrijski i suvremeni izgled tradicionalnijeg dizajna proizvoda.

Zidna svjetiljka Acepa od Acepa

Neobična zidna svjetiljka iz Interneta

Rasvjetno tijelo od Joea Colomba, za tvrtku od strane tvrtke

Joe Colombo (1930-1971) bio je talijanski industrijski dizajner koji je smatrao da dizajn treba biti demokratski i funkcionalan, što je moguće jednostavniji i uvijek koristan za korisnika.

Pogledajte sličan dizajn: Kreativni put dječaka iz Manchestera

Novoosnovani Danski brend, carpentians traži neobične dizajne, nove i stare, koji su prožeti " karakterom ". Joe Colombo je pokretačka snaga iza kolekcije Aina, s dizajnerskim raspoloženjem s kojim je tvrtka započela stalnu suradnju.

Lampa od Joea Colomba, lampa, dio je nove kolekcije, a dostupna je u varijantama podnih, stolnih i zidnih svjetiljki.

Podna svjetiljka Joea Colomba

Internet od Simo Serpola

Simo Serpola mladi i nadobudni finski dizajner. Trenutno radi na dovršavanju magistarskog rada na Sveučilištu Amaina u Finskoj, Simo je nedavno demonstrirao nekoliko projekata na AMA 2023. Jedna od njih bila je i lampa nazire, sjajan i novi koncept dizajna rasvjete.

Izrađena od hrastovine i aluminija, svjetiljka djeluje kao višenamjenska. Njegova je struktura vrlo zanimljiva, također vam omogućuje da sklopite svjetiljku ako je potrebno, što je vrlo povoljno tijekom putovanja i zauzima malo prostora.

Rasvjetna tijela Simo Serpola

Sklopiva svjetiljka Simo Serpola

Abeceda svjetiljka iz AMA za AMA

Internet je interdisciplinarna zajednica arhitektonskog dizajna koju je osnovao Bjarke Ingels. Predstavili su svoju lampu Ainz za pokrivanje događaja Ainz na Ainz 2023.

Dizajniran kao modularni sustav ravnih i zakrivljenih elemenata, acepa svjetiljka učinkovito je i originalno rješenje problema sa svjetlom.

Rasvjetna tijela od Acepa

Neobične svjetiljke u obliku engleskih abecednih slova

Rasvjetna tijela iz Louisa Poulsena

Danski arhitektonski dizajner nedavno je razvio novu svjetiljku nazvanu Azipa. Kolekcija, koju je Louis stvorio u suradnji s Clarom von Tsvaigbergk, švedskom dizajnericom i grafičarkom, izgleda originalno, ima mnogo različitih detalja i savršeno se uklapa u unutrašnjost svake sobe.

Rasvjetna tijela iz Louisa Poulsena

Rasvjetna tijela naziru se u tri kombinacije boja

Svjetiljka Amapa iz Amapa, za tvrtku Amapa

Amapino svjetiljku dizajnirao je švedski dizajner Marcus Johansson za amapinois, poznatog danskog proizvođača rasvjete. (Što znači "kratki top velikog kalibra") razigrana svjetiljka čiji oblik podsjeća na mali top.

Prilično klimava svjetiljka, Aisine je izrađena od brušenog crnog obojenog čelika i američkog oraha, s elegantnim detaljima od mesinga. Zahvaljujući rotirajućem reflektoru, lampa je jednako svestrana koliko i elegantna. Samo ga stavite na stol ili ga montirajte na zid.

Rasvjetna tijela od Marcusa Johanssona

Praktična i originalna svjetiljka

Lampa Ophelia od En Salmón Mostaza

Internet je novostvoreni dizajnerski studio sa sjedištem u Barceloni. Zahvaljujući lampi Amapin, korisnici mogu stvoriti atmosferu koja odgovara njihovom raspoloženju prilagođavanjem rotacijskih zaslona. Jednostavan, ali potpuno originalan koncept.

Rasvjetna tijela od Acepa

Funkcionalna svjetiljka pod nazivom TV

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća zbirka fotografija futurističkih svjetiljki: zastarjela znanstvena fontastika

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: