Za suradničku kreativnost: konceptni nagibni stol od strane tima Darfija i Anna Ren

Kosi stol s ukrasnim predmetima

Što pruža udobnost i udobnost vašoj obitelji, osim duhovnih vrijednosti?

Naravno, to je lijep namještaj. Novi razvoj Ace i Ace – strašan rast-tablica. Zapravo, to je stol. Ali nije namijenjen kuhinji, njegova glavna funkcija je stvoriti tiho i mirno radno okruženje za kontingent različitih dobnih skupina.

Njegova neobičnost leži u samom dizajnu.

Prvo, želimo napomenuti da je napravljen u obliku zmije, tako da radnici sjede u šabloni.

Drugo, zašto, zapravo, rast-tablica? Jer proizvod nije ujednačen, već s nagibom. Prvi red dizajniran je za roditelje, drugi za stariju djecu, treći za najmlađe. Ali što je stol bez stolica?!

Pogledajte sličan dizajn: Daniel Agdag: sićušni Steampunk kartonski leteći strojevi

U ovom slučaju postoje široke klupe, što vam omogućuje da udobno sjedite i borite se protiv loše navike djece da se ljuljaju na stolici.

Kosi stol - pogled odozgo

Kao što vidite, stol ima mnogo rupa različitih oblika i veličina. Ovo je sjajna ideja, jer je komad dizajniran posebno za kreativnost (čitanje, pisanje, crtanje itd.d.).

I ne može bez velikog broja pribora. Za njih postoje sve ove značajke. Tu je i zasebna ćelija za listove papira.

Imajte na umu da ako imate običan stol za rad ili učenje, svaki put morate staviti olovke i olovke u pernicu ili kutiju, a predložena vrsta namještaja pomoći će vam da ne razmišljate o tome – sve će imati svoje mjesto.

Kreativni stol-bočni pogled

Ako ste učitelj i uvijek kući donosite planinu dječjih bilježnica ili urednika koji treba ispraviti sljedeći članak, suprug voli čitati, najstarija kći zamoljena je da napravi sažetak iz biologije, a trogodišnji sin provodi svaku slobodnu minutu s albumom i olovkama, ovaj nevjerojatan predmet definitivno će vam dobro doći za obitelj. Ne samo da će stvoriti udobnost, već će vas i nadahnuti za rad!

Zanimljiv interijer: Za praktičnost korisnika: računalni stol "Iasin" Francuza Samuela accoseberrija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: