Vrtoglave slike kolekcije ASA na izložbi asa 2013

Zasloni na zidovima međunarodne izložbe

IPINA je uspješna tvrtka posvećena proizvodnji vrhunske Ležerne odjeće, dodataka i obuće za muškarce i žene. Za izradu modela koriste se samo prirodni i visokokvalitetni materijali.

Dominantne nijanse kolekcija su tamnoplava, siva i bijela. Njihov nevjerojatan izgled pamti se i postaje središnja točka ormara. Na sajmu& 2013. godine predstavljena je nova ekskluzivna linija marke.

Drveni pod na međunarodnoj izložbi

Bijeli zidovi na međunarodnoj izložbi

Kao što se može vidjeti, manekenke odjevene u modele iz svemira smještene su u paviljonu koji oponaša životni prostor. Na taj se način naglašava lakoća i svestranost predstavljene kolekcije.

Jedinstveni stil marke neprimjetno se stapa s toplim kućnim okruženjem. Osim toga, neutralna paleta dekora omogućuje svakoj stvari i svakom dodatku da pokažu svoju jedinstvenost.

Izložba cipela smještena je na improviziranom travnjaku ,čiji" travnati " pokrov služi kao savršena pozadina za predstavljanje bezvremenske estetike modela. Organizatori paviljona pobrinuli su se za udobnost posjetitelja, organizirajući mjesta za odmor za njih.

Fotografije na zidu na međunarodnoj izložbi

Pogledajte sličan dizajn: Jimmy Sch?nning. Jimmie Seanning. Dizajner interijera. Dekorater. Skandinavski stil s uključivanjem elemenata divljine

Biljke na međunarodnoj izložbi

Bijeli namještaj na međunarodnoj izložbi

Cvijeće na stolu na međunarodnoj izložbi

Travnjak na podu na međunarodnoj izložbi

Drvena klupa na međunarodnoj izložbi

Ljuljačka vrata na terasu na međunarodnoj izložbi

Zeleni kutak na međunarodnoj izložbi

Pregovaračko područje na međunarodnoj izložbi

Stakleni ormar na međunarodnoj izložbi

Proizvodi na međunarodnoj izložbi

Bijeli drveni zid na međunarodnoj izložbi

Prozori na međunarodnoj izložbi

Izlog bijele boje na međunarodnoj izložbi

Izgled međunarodne izložbe

Očito je da je prezentacija o IPHINE-u održana u sklopu ikoničnog događaja iphine-a& 2013. godine, bio je veliki hit s posjetiteljima i prisutnim modnim kritičarima. Slažete li se s njihovom visokom ocjenom?

Zanimljiv interijer: 2013. godine vruća desetka izložbe na internetu u 2013. godini eksplozivna mješavina naprednog dizajna i visoke tehnologije

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: