Vrtni namještaj iz interneta Novi trendovi u industriji namještaja i još mnogo toga

Vrtni stol i stolice

"Socio-ekološki projekt "IPAINA" ima iskustva u javnim parkovnim područjima. Rezultirajuća kreacija pruža mogućnosti za improvizacije koje su predstavljene u području vrtnog namještaja.

To je dio industrijskog dizajna mog rada na diplomiranju na fakultetu u Izraelu. Razvio sam novu metodu za stvaranje specijaliziranog namještaja na jednostavan i jednostavan način".

Hajde, dragi posjetitelji popularnog foruma, upoznajmo se s eksperimentom, kao rezultat kojeg su vrtni radnici dobili jedinstveni namještaj.

Materijal vrtnog stola i stolica

To je ravna platnena vrećica koja sadrži mješavinu betonskog praha. Proizvod ima džepove koji sadrže sustav žica koji omogućuju korisniku da pretvori ravno platno u željeni 3-A-oblik.

Da biste to učinili, potrebno je položiti obradak na zemlju, navlažiti ga vodom iz crijeva dok potpuno ne prodre kroz platno u betonsku smjesu. Kada je ovaj postupak završen, dovoljno je povući kablove i stvoriti 3 dizajna.

Pogledajte sličan dizajn: Anatomija prozora za podizanje: staklo

Kreativni vrtni stol

Tada će nakon 24 sata sušenja ovaj objekt postati dio vrtne arhitekture. Ovaj postupak pripreme neobičnog djela može se predstaviti timskim radom za sve uzraste, a na kraju dobivate set namještaja koji uključuje stolice i stolove.

Šik vrtna stolica

Prekrasan stol i stolice

Lijepa stolica s muškarcem koji sjedi na njoj

Prekrasna stolica

Jedinstvena noge stola za vrt

Lijepa stolica u rastavljenom stanju

Sastavljena stolica i rastavljeni vrtni stol

Dizajn Itay Kirshenbaum

Zanimljiv interijer: Vrtna klupa koju Europljani nazivaju"kauč vrtlara" razvoj švedskih dizajnera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: