Vrtna klupa koju Europljani nazivaju”kauč vrtlara” razvoj švedskih dizajnera

Klupa i žarulja u ledu

Svaki ljetni stanovnik ili vlasnik seoske kuće ulaže sve napore kako bi njegova osobna parcela ugodila oku ne samo gostiju ili susjeda, već prije svega kao i sam vlasnik.

Zato na velikim ili malim zemljišnim parcelama možete vidjeti jedinstvena djela dizajnerske umjetnosti koju su stvorili naši ljudi.

Svakodnevno iskustvo pokazuje da su ukrasne metalne klupe koje ukrašavaju vrtne parcele trajnije od drvenih. Iako prvi i drugi trebaju odgovarajuću njegu kako ih hrđa ili truljenje ne bi uništili. Ali dobar vlasnik ima red u svemu i uvijek.

Česti prijatelji i gosti muzeja dizajna s vrtnim parcelama sada će moći prikupiti mnoge nove ideje za uređenje i ukrašavanje svojih prednjih vrtova.

Europljani u šali nazivaju metalnu vrtnu klupu predstavljenu vašoj pažnji "vrtlarov kauč", jer služi ne samo kao mjesto za odmor ljudi, već i kao dobar stalak za kućne biljke u loncima, koje se u toploj sezoni iznose na ulicu. Ovaj elegantni lagani proizvod pripada programerima "dizajnerske kuće u Stockholmu" .

Pogledajte sličan dizajn: Starinska estetika kasetiranog stropa u modernim interijerima

Klupa je izrađena od nehrđajućeg čelika presvučenog pocinčavanjem i obojana u vesele boje. Njegove tanke noge sprijeda i straga služe kao stalci za biljke penjačice, skladno uklapajući metalnu klupu u vrtni Svijet.

Umjetnica Eva Shidts, koja je dizajnirala ovaj ukrasni dizajn, specijalizirala se za proizvodnju namještaja i drugih dodataka za otvoreni zrak

Kreativna klupa Eva Shidts,

"Vrtlarova sofa" jasan je primjer autorovog dizajna talentiranog maestra koji ukrašava bilo koji zeleni kutak.

Danas poznati proizvođač "dizajnerske kuće u Stockholmu" započeo je s radom 1992. godine, baveći se proizvodnjom raznih i originalnih stvari za dom i vrt.

Svjetiljka u ledu Anders ferdig

Osnivač koncerna bio je Anders ferdig, koji ima iskustva u proizvodnji raznih uređaja. Njemu i svim njegovim zaposlenicima trebalo je dugih pet godina da proizvedu ekskluzivno stolno svjetlo" svjetiljka u ledu " s logotipom kampanje.

Zanimljiv interijer: Moderni vanjski namještaj

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: