Vitraji u luksuznom dizajnu interijera

Vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Vitraž se može sastojati od emajliranih ili obojenih elemenata. Istodobno, oni će moći ne samo transformirati životni prostor, već i dati sobi svijetao i izražajan izgled ili blokirati svjetlost. Osim toga, ovi arhitektonski objekti savršeno će ukrasiti bilo koji ukras, ne samo moderan, već i klasičan.

Ostakljenje su razvili Rimljani već u prvom stoljeću. Ploče su u to vrijeme lijevane tehnikom puhanja. Otprilike u stoljeću prije Krista, obrtnici su otkrili da miješanjem željeznih strugotina i staklenog praha u pastu mogu prozorima dati raznobojni, izražajni ukras.

U današnjem ćemo vam članku reći o nekoliko jedinstvenih projekata transformacije stana ili neobične kuće.

Ova olovna kupola izvrstan je primjer vitraža.

Prekrasan vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Ljestve iz oceana.

Romanički vitraji proizvedeni su u razdoblju od devetog do dvanaestog stoljeća tijekom burne gradnje crkava. Linearni crtež i apstraktna bizantska umjetnost u dekoru stakla omogućuju ulazak velike količine svjetlosti u prostor. Najkarakterističniji ukras tog vremena je dijamant.

Sljedeća fotografija prikazuje vašu pažnju dizajn Šik kupaonice, dizajniran u nježnoj paleti plavih nijansi. Središnji element kompozicije je neusporediv izduženi prozor.

Svijetli vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Kupaonica s interneta

U stogodišnjici Astana, raznobojni dekor prozora bio je posebno popularan u ukrašavanju gotičkih crkava. U to su vrijeme rašireni ogromni dizajni sa svijetlim ukrasima s prevladavanjem crvenih i plavih nijansi.

Pogledajte sličan dizajn: Priprema za Noć vještica-smiješne, sablasne, s filozofskim prizvukom i druge ideje za čarobnu transformaciju pristojnog doma u veselo predvorje pakla

Sljedeća fotografija prikazuje ukras povijesne zgrade sagrađene u stogodišnjem stoljeću s zadivljujućim prozorskim jedinicama.

Prekrasan vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Predsoblje od asa + asa

U stoljeću, kada su ukrašavali Europske Katedrale, obrtnici su koristili stil carpa (Grisaille). Blokovi su bili ukrašeni jednobojnim staklima blijede nijanse sa smeđim ili crnim obrisima. Stil često oponaša skulpturu i pomaže pokazati kontrast boja.

Tako, na primjer, ovaj kasetirani strop u modernoj vili omogućuje vam da hodnik drugog kata ispunite blistavim sunčevim sjajem i toplinom.

Jedinstveni vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Koridor od interneta

Oživljavanje vitraža u dizajnu interijera donijelo je mnogo novih ideja. Prilikom završne obrade stakla majstori su počeli koristiti srebrne, zlatne, smeđe i maslinaste boje. Osim toga, na mnogim skladbama Stručnjaci su koristili slike sa šarenim slikama.

Divan vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Kupaonica s interneta

Vitražno staklo u stogodišnjem stoljeću predstavljalo je oblik umjetnosti. Tehnološki napredak također je omogućio umjetnicima da koriste više boja u ukrasu.

Ova lijepa svjetiljka učinila bi talentiranim stručnjakom za NASA-u (Vilijam Morris). Ispunjava prostor blagovaonice nevjerojatnim šarmom i magnetizmom.

Prekrasan vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Kuhinja iz Interneta

Obrt od vitraja u stoljeću IPA predstavlja oblik umjetnosti koji dobiva najveću popularnost među brojnim vlasnicima kuća i dizajnerima. Umjetnici eksperimentiraju s dekorom vrata, stropnih i zidnih ploča, svjetiljki, pa čak i umetaka za set namještaja.

Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti neobičan dizajn kupaonice, koji su izradili majstori pomoću smaragdnih staklenih pregrada, vizualno odvajajući toaletni prostor od glavnog ukrasa.

Zapanjujući vitraž na otvoru prozora u unutrašnjosti

Kupaonica s interneta

Predstavili smo vašem oku prekrasan izbor opcija za ukrašavanje prozora pomoću svijetlih raznobojnih vitražnih stakala, dajući apartmanima nevjerojatan šarm i magnetsku privlačnost. I svidjela su vam se ova rješenja i ideje za uređenje doma? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima ispod…

Zanimljiv interijer: Šljunak kao stolica, tepih ili stol? Stilski kamencicijenite ljepotu izvorne ideje

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: