Višeslojni i višenamjenski dizajn klupa

Modularna klupa za medije Stephena Halla

Njujorški arhitekt Stephen Hall stekao je svjetsku slavu svojim velikim projektima, uključujući mnoge javne zgrade i privatne rezidencije u različitim zemljama svijeta.

Njegov razvoj u području dizajna namještaja i namještaja zaslužuje ne manje pažljivu pozornost.

Kao dio suradnje s velikom talijanskom tvrtkom Amapino Stephenom Hallom, stvoren je modularni sustav nazvan amapinois. Sastoji se od dvije šesterokutne prizme koje se sužavaju s jedne strane. Koristeći nekoliko sustava, možete sastaviti gotovo beskonačan broj skladbi za različite svrhe i potrebe.

Pogledajte sličan dizajn: Reljef kao čimbenik utjecaja na arhitekturu zgrada

Dostupne su verzije različitih materijala. Prvi-kamen Lecce —je vapnenačka stijena koja se prvenstveno koristi za kiparske radove.

Drvo Okume, koje dolazi iz Zapadne Afrike, idealno je za izradu vrtnog namještaja. Mnogima će se činiti zanimljiva opcija izrađena od čelika premazanog prahom u crnoj ili bijeloj boji.

Drvena klupa od Stephena Halla

Bijeli dijelovi klupe za Internet od Stephena Halla

Stephen Hall iznova i iznova potvrđuje reputaciju pravog umjetnika koji svoje koncepte gradi na odvažnim eksperimentima s oblicima i materijalima.

U isto vrijeme, sustav Interneta koji je stvorio nije samo apstraktni umjetnički objekt, već i prilično praktičan komad namještaja.

Zanimljiv interijer: Originalni namještaj za kabinete iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: