Višeslojni dizajn iz az + az progresivni sustav organiziranja pasivne rekreacije dok čekate u predvorju

Jedinstveni otok sa sjedalima

Sjetite se predvorja bilo koje tvrtke. Sigurno ćete u svakom od njih pronaći mekane sofe i fotelje u čekaonici. Ali to se događa kada nema dovoljno mjesta za sve.

Dizajnerska tvrtka Ina + Ina pronašla je izvrsno rješenje s kojim predlažemo da se upoznate.

Sam dizajn na prvi pogled može se činiti običnim. Međutim, to nije slučaj. Njegova osobitost leži u činjenici da se sastoji od nekoliko slojeva, od kojih svaki može naći primjenu kao mjesto za sjedenje.

Još jedna prednost je modularni sustav koji vam omogućuje da prilagodite ovaj predmet gotovo svugdje: u školi, u zračnim lukama, u hotelima.

Višeslojni otok sa sjedalima

Pogledajte sličan dizajn: Padajući akvarij u obliku kapi na kunau stola ? izvorni umjetnički objekt koji su osmislili Richard Bell, Thomas Mckaun i David Pauell

Sjedalo, naslon za ruke i naslon mogu se koristiti. Ovdje svi već biraju položaj odmora koji mu je prikladan. Svaka će osoba primijeniti ove module na različite načine.

Prekrasan otok sa sjedalima - pogled straga

Ovaj elegantni tapecirani namještaj ima nekoliko korisnih dodataka koji vam omogućuju da sustav pretvorite u svoje osobne potrebe. Kako bi se naglasila jedinstvenost ovog predmeta, stvorena je posebna paleta boja.

Gornji dijelovi naslona za ruke, sjedala i naslona oblikovani su u tri različite boje koje se međusobno razlikuju u tonu i nijansi.

Prekrasan otok sa sjedalima - pogled odozgo

Prekrasan otok sa sjedalima

Prekrasan otok sa sjedalima s ljudima koji sjede na njemu

Zanimljiv interijer: Mobilne transformatorske stolice za rad s prijenosnim računalom na proizvoljnom mjestu jedno od rješenja vječnog nedostatka prostora

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: