Višebojno ažurno tkanje: prekrasna kolekcija stolica Tal Gur razbija kalup

Iznenađujuća stolica od majstora iz oceana

Neobičan dizajnerski predmet predstavljen je na događaju Ace/Ace/2013. Željeli smo čitateljima stranice muzeja dizajna dati uvid u primamljiv proces stvaranja zanimljivih stvari, razgovarati o tome kako se rađa Početna ideja za uređenje interijera, pojavljuje se prva skica koja se kasnije prevodi u gotov proizvod od Aposinia.

Divan stolac od majstora Aisinea

Koncept reinterpretacije upravo je tema koju dizajner istražuje od 2004. godine. Njime su prožeta njegova kreativna djela. Potraga je bila uspješna. Nakon nekog vremena, područje "besmislenog dizajna" primijenilo je svoje tehnologije proizvodnje zaštitnih znakova kako bi ih razvilo u globalnoj industriji namještaja.

Pogledajte sličan dizajn: Mikrokozmos Christiana Votsona: šarmantne grafičke minijature sa zadivljujućim detaljima

Nadalje, konačni rezultati privukli su veliku pozornost tiska i ljudi koji se bave trgovinom u Međunarodnom salonu namještaja.

Izvorni dizajn stolice podsjeća na tanke niti paukove mreže, a njegov nestandardni oblik omogućit će vam da postanete vrhunac u bilo kojem stilu interijera. Proizvodi su predstavljeni u nekoliko shema boja: od svijetlo crvene nijanse do izblijedjelog sivog tona.

Predmet je doista neobičan i zaslužuje posebnu pažnju, čak i samo zato što je izložen u mnogim muzejima dizajna i galerijama širom svijeta.

Moderna stolica od Masters of Animacia

Originalna stolica od majstora iz oceana

Prekrasna stolica od majstora

Zanimljiv interijer: Multifunkcionalne stolice iz kolekcije Aisne

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: