Vesele i šarene oslikane bundeve!

Oslikane bundeve na stolu u dizajnu interijera

Pokušavamo pronaći najzanimljivije, fascinantne i nezaboravne ideje za ukrašavanje praznika ili proslave, koje također mogu zadiviti pažnju vaših gostiju i pobuditi njihov istinski interes.

Danas ćemo vam u novom materijalu pokazati majstorsku klasu i reći vam kako svijetlo i šareno možete ukrasiti jednostavnu bundevu.

Pogledajmo predstavljenu fotografiju i obratimo pažnju na savjete i trikove koji će vam pomoći u provedbi kreativnog projekta.

Kad dođe jesenski mjesec listopad, najneobičniji i najzabavniji praznik, Noć vještica, polako i sigurno dolazi do vašeg praga! Zar ne?? Trenutno je ovo slavlje povezano samo s narančastom i crnom bojom ili njihovom zajedničkom kombinacijom.

Ali ne mislite li da je to previše očito? I tako mislimo! Moderni ukrasni ukrasi trebali bi se moći uklopiti u postojeći interijer, a ako vam se sviđa takva klasična paleta nijansi, onda imate pravo vjerovati svojim ukusima.

Ali ako ste poput autora ovog projekta, a crno-narančasta gama ne odgovara vašem ukrasu, onda uživajte u majstorskoj klasi predstavljenoj u nastavku!

Ovo je iznenađujuće jednostavna i jeftina kreativna ideja, pa u slučaju da namjeravate promijeniti uređenje doma sljedeće godine, možete sami napraviti šarmantan ukras u različitim paletama boja!

U predstavljenom projektu dizajner je dodao dašak metalnih akcenta rezultatu svog rada.

Sve o boji!

Da biste stvorili jedinstveno Ukrasno remek-djelo, trebat će vam svijetla boja, Zlatna i bakrena boja, četke i akril.

Alati za bojanje bundeve

Naravno, trebat će vam još sočni i zreli proizvodi od voća i povrća! Dekorator je koristio jeftine plastične figure za rad, ali možete koristiti prave patissone i ukrasiti ih za najrealniju proslavu Noći vještica!

Prekrasne oslikane bundeve pored alata

Pogledajte sličan dizajn: 22 elegantne ideje za spremanje bicikala u stanu ili kući. Što je prikladno za vas?

Zatim povrće obojite u bijelo. Da biste to učinili, bolje je nanijeti oko 2 debela sloja akrila kako biste dobili malo prozirnog premaza.

Prekrasne oslikane bundeve u procesu slikanja

Vrhovi povrća moraju biti obojeni brončanom ili zlatnom bojom i prekriveni slikarskom trakom prije nego što počnete raditi na stvaranju nevjerojatnog komada namještaja.

Ružičasta bundeva transformirana je nanošenjem boje na nju iz spreja, druga je spektakularna pastiška s efektom Carpina koji spaja bijelu, ljubičastu i crnu boju (dizajner ih je pomiješao pamučnim tamponom), a zeleni model ukrašen je ulijevanjem guste, svijetle boje na vrh!

Oslikana bundeva

Ovdje su lijepe i zanimljive! Oni će moći povoljno naglasiti ukras svijetlih apartmana i ispuniti dosadan stan sočnim i živahnim naglascima!

Prekrasne oslikane bundeve

Zanimljiv Kućni dekor za Noć vještica

Autor majstorske klase pokušao je smisliti različite varijacije i mjesta za smještaj ovih neobičnih i živopisnih kreativnih remek-djela. Za početak ih je stavio na stalak za torte i stavio ih u ormarić, što je rezultiralo dodavanjem malo boje u kuhinju.

A ako u svom dizajnu imate neke slične nijanse, tada će biti izuzetno zanimljive i atraktivne u kombinaciji s takvim jesenskim dekorom!

Prekrasne oslikane bundeve u dizajnu interijera

Autor ih je također pokušao kombinirati s metalnim štapićima za piće. Već smo vam pokazali majstorsku klasu njihove izrade. Zapamti? Naravno, šareno povrće izgleda sjajno s njima!

Zapanjujuće oslikane bundeve u dizajnu interijera

Obratite pažnju na to kako spektakularno, nevjerojatno i originalno izgledaju tikvice u klasičnom kuhinjskom dizajnu?

Svijetle obojene bundeve u dizajnu interijera

Također ukusno ružičasto povrće usklađuje se s nježnim božurom na stolu! Bundeve možete obojiti u bilo kojoj paleti nijansi, glavna stvar je da se kombinira s vašim stanom i donosi nesklad u unutrašnjost.

Stilski oslikane bundeve u dizajnu interijera

Što je u tim djelima tako privlačno za oko? Oni su jedinstveni i nekomplicirani dekor za Noć vještica-zabavan – šaren i veseo!

Prekrasne oslikane bundeve

S tako velikim asortimanom mogućnosti za stvaranje uzorka, boje i teksture, svakako biste trebali pokušati oživjeti takve originalne ideje u interijeru!

Ovo je prilično uzbudljiv i zabavan projekt koji možete isprobati s djecom, a ako uzmete veliko povrće, možete ga postaviti na kućni prag!

Zanimljiv interijer: Evokativni glamurozni interijer za Noć vještica i dalje – mračni gotički dizajn može biti neočekivano elegantan.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: