Vanjski dekor skandinavskog minimalizma

Blagovaonski stol uz jezero

Mnogi od nas sigurno se još nisu oporavili od novogodišnjih praznika, međutim, tvrtka Iasipi već je predstavila dvije vruće set vanjskog namještaja koji će produžiti duh zabave.

Zgodne serije Ace i Ace 2015 crpe svoju inspiraciju iz izvanredne ljepote umjetnosti srednjeg vijeka i bezvremenskog skandinavskog stila.

Marka IPA, koja je izvorno razvijena 2007. godine, dobit će potpuno svježe transformacije s dvije verzije vanjske stolice i bar u zanimljivom obliku.

Inspiriran secesijskim stilom, izvorno sjedalo stolice ostalo je nepromijenjeno, dok ažurirane lakirane noge i tikovina od čeličnog okvira dodaju jedinstvenost.

Minimalistički dizajn ležaljke i svojstva otporna na prljavštinu i mraz osiguravaju da je možete ostaviti u vrtu uz bazen tijekom cijele godine!

Prekrasan pogled s terase

Izvrsno mjesto na terasi za sunčanje na ležaljci

Prekrasan dizajn blagovaonskog stola

Pogledajte sličan dizajn: Slatka košara za bicikl koju svatko može napraviti

Izvorna struktura stolica uz blagovaonski stol

Prekrasan pogled tijekom zalaska sunca

Panoramski prozori

Pjenušava, koja koristi aluminij kao skulpturalni element, daje suvremeni osjećaj u robusnom skandinavskom dizajnu.

Vanjski stol i pametna ležaljka idealni su za mala dvorišta i balkone, što u najmanju ruku zauzima raspoloživi prostor, čineći ga svjetlijim i opsežnijim. Što će još bolje ukrasiti vašu terasu udobnošću i šikom?!

Trendi ležaljka na jezeru

Izvrsno mjesto za okupljanje tvrtke

Dobra kombinacija interijera boja stolica

Moderni bazen po među teritorijima vile

Ultra tanak, ultra moderan dekor ležaljke

Blagovaonica na terasi vile

Prekrasan dizajn stolica u bijelom izgledu

Zanimljiv interijer: Klupa u parku od laganog betona skladna simbioza brutalnog materijala i sofisticiranih oblika Marije Khouri

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: