Važan izbor za zdrav nosiljka modela kreveta poznatih dizajnera

Spavaće sobe iz Interneta

Govoreći o dizajnu spavaće sobe, ne možete propustiti takav vrhunac kao što je izbor kreveta, bez kojeg je teško u potpunosti spavati, a dobar san je ključ zdravlja.

Industrija namještaja nudi ogroman broj opcija koje se razlikuju u kvaliteti, boji i stilu. Zanimljiv izbor možete vidjeti ovdje.

1Moderne, Matsuoka

Ono što je jedinstveno u vezi s modelom IPA iz japanske tvrtke ipa je to što je izrađen od egzotičnog ebanovine. Ovaj se materijal odlikuje povećanom čvrstoćom i lijepom bojom. Kombinacija tamnog drveta sa svijetlom kožnom završnom obradom daje poseban dodir originalnosti ovom krevetu.

Dizajn kreveta

Noćenje Moderne
ebanovina, koža, televizija

2Ermes, Flou

Talijanski dizajner Amapa stvorio je Amapa krevet 2012. godine, koji je tvornica Amapa lansirala u proizvodnju. Dizajn uzglavlja kreveta izrađen je u pastelnim bojama i završen je prirodnim drvetom. Kao materijal za glavu kreveta mogu se koristiti koža, eko koža, kao i tkanina. A udoban madrac pruža dodatnu udobnost.

Dizajn kreveta

Noćenje, Kolekcija
metal, iroko masiv, dizajner Elio garis, Astronauti

3Apollo, Lyra, Barel

Znatiželjno djelo talijanskog dizajnera Elio garis, kojem je proizvođač asa dopustio da eksperimentira s kovanim željezom kako bi se maknuo od agresivnog stila. U ovom krevetu iz kolekcije Amapa, drvo uokviruje elemente željeza, čineći dizajn kreveta toplijim i obavijajućim.

Dizajn kreveta

Noćenje Beatrice, Zanaboni
masivno drvo, tekstil

4Astrologija, Annette Lang, Astrologija

Tvrtka Ipaine osnovana je u Francuskoj prošlog stoljeća, 1922. godine. Životni slogan koji stoji iza Interneta je izraz: "San Tkan rukama" mnoge faze proizvodnje provode isključivo ručno dinastije obrtnika.

Dizajnerica Annette Lang stvorila je elegantnu krevetnu kutiju. Klasična presvlaka "capitone" velika je prošivena, a samo uzglavlje uokvireno je tankim drvenim lakiranim okvirom.

Dizajn kreveta

Krevet na Internetu, dizajner Rodolfo Dordogne
masivni orah, Tekstil, Astrologija

5Milano, Zanotta

Pogledajte sličan dizajn: Tonske oscilacije kristalne instalacije

Aurelio Zanotta osnovao je tvornicu namještaja u Italiji 1954. godine. U proizvodnji se koriste različiti materijali i tehnologije. Okvir strogog i sažetog kreveta za krevet izrađen je od čelika i s umetcima od bukovog drveta. Opcije presvlake moguće su za svaki ukus: koža ili tkanina.

Dizajn kreveta

Noćenje, čelik, drvo, noćenje

6Glamour, Ivano Redaelli

Neobičnog oblika, okrugli krevet, napravljen je od vrijednih sorti Topole. Uz to, Navlaka se može ukloniti i predstavljena je s dva završna materijala: dresom i kožom. Još jedna zanimljiva značajka ovog modela iz kolekcije Aina je njegov stolić za kavu u paketu.

Dizajn kreveta

Noćenje Glamour, Ivano Redaelli
Koža, Tekstil

7Bizet, Corte Zari

Već više od četrdeset godina talijanska tvornica Ipaina poznata je po proizvodnji luksuznog luksuznog namještaja različitih stilova. Ova je tvrtka vrlo poznata po svom radu na polju lijevanja i kovanja. Elegantan u svojoj prividnoj jednostavnosti, krevet na Internetu privući će ljude s dobrim ukusom u redove svojih obožavatelja.

Dizajn kreveta

Krevet, metal, Tekstil, televizija

8Internet, Jean-Marie Massaud, Internet

Namještaj iz talijanske tvornice Naina postao je trendseter u modernim trendovima namještaja u Europi. Besprijekorna kvaliteta rada glavni je kriterij u proizvodnji ovih luksuznih proizvoda.

Internet surađuje s mnogim poznatim dizajnerima. U suradnji s Jean-Marie Masseau, pojavila se linija Aceana. Krevet ove kolekcije kombinacija je ergonomije i sofisticiranosti koja se očituje u kombinaciji hrastovog drveta i kožnih obloga.

Dizajn kreveta

Noćenje, koža, drvo, dizajner Jean-Marie masseau, internet

9Beatrice, Zanaboni

Tvrtka Iphine prati svoju povijest od 1967. godine. Tvornica je poznata po visokokvalitetnim proizvodima među istinskim poznavateljima namještaja.

Stroga provjera kvalitete omogućila je stvaranje udobnih i elegantnih kreveta koji se proizvode u skladu sa strukturom ljudskog tijela. Luksuzni internet pružit će svom vlasniku uživanje u zdravom snu i estetskom užitku.

Dizajn kreveta

Noćenje Adele zbirke Prestige, Treca Interiors Paris
tekstil, drvo, dizajnerica Annette Lang

10Talita, Vi-Spring

Marka IPA-IPA pojavila se 1911. godine. Rimska znamenka IPA je broj zavojnica u opruzi madraca, s proizvodnjom koja je započela ovu poznatu britansku tvornicu. Tvrtka sada proizvodi krevete iste marke za svoje madrace.

Ti su kreveti kupljeni za najbolje londonske hotele i u prvoklasnim kabinama broda "Kraljica Marija". Internet će postati najudobniji i najomiljeniji krevet.

Dizajn kreveta

Noćenje, matičnjak, Ace-Ace

11Zbirka Basis& Gala, Schramm

Tvrtka Iranica proizvodi vrhunske madrace od prirodnih materijala.. Asortiman tvornice upotpunjen je ručno izrađenim krevetima. Moguće su dvije baze madraca Ace i Ace.

Dizajn kreveta

Kolekcija kreveta i madraca& Gala
Tekstil, Astrologija

Zanimljiv interijer: Impresivna fontana ideja za vašu spavaću sobu – 20 opcija za moderne luksuzne krevete

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: