Uzvišena budućnost aktualni smjerovi razvoja modernih privjesnih svjetiljki

Svijetle viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Nastanku futurističkog stila dugujemo talijanskom pjesniku Na internetu. Upravo je on u svojim kreacijama pozvao da napuste prošlost i sadašnjost, na svaki mogući način požurujući početak budućnosti i uzdižući je u određeni kult.

Početkom stoljeća, sljedbenici futurizma ispovijedali su principe anarhije i uništenja. U moderno doba dogodila se njegova radikalna transformacija u emocionalni i energični stil kako bi se izrazila individualna vizija perspektive. Sve značajke futurizma u unutrašnjosti izražene su kreativnom aktivnošću dizajnera u okruženju rasvjetnih uređaja.

Od pažljivih očiju naših čitatelja

U interijerima budućnosti svaki je detalj pažljivo promišljen, ne postoje ugodne sitnice i nema mjesta za nepotrebne stvari. Sve je strogo, ovdje vlada geometrija. Svijetli, osvježavajući element dekora bit će sferne svjetiljke različitih boja.

Izgleda uzbudljivo ako ih pričvrstite u malim skupinama na kabele različitih duljina. Vrijedna značajka plafona je njihova izrada ručno od puhanog stakla, oživljenog dahom Stvoritelja.

Jedinstvena viseća svjetiljka u unutrašnjosti

Bijela boja u futurizmu postala je glavna, klasična. Za manje ekstravagantne pristaše ovog stila, sferne viseće svjetiljke bit će najbolje rješenje. Njihove mat svjetiljke ukrašene su nosačem od nikla koji vam omogućuje podešavanje visine svakog lustera i stvaranje vlastite jedinstvene instalacije koja izgleda zapanjujuće i novo.

Nevjerojatna viseća svjetiljka u unutrašnjosti

Poznati proizvođači svjetiljki pobrinuli su se za materijale budućnosti za svoje kreacije. Sve se češće za proizvodnju sjenila koristi vrlo izdržljiv i super lagan polikarbonat. Lakiran je u svim vrstama nijansi, skupina crvenih fluorescentnih svjetiljki izgleda posebno impresivno.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni portreti ptica s prilično živopisnom osobnošću

Njihov vrhunac leži u sjaju kada su izloženi ultraljubičastom zračenju. Oni su ekološki prihvatljiv proizvod i nemaju negativan utjecaj na ljudsko zdravlje i okoliš, što izaziva zdrav interes potrošača.

Okrugle viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Svemirska tema odnosi se i na futurizam. Zrcalne svjetiljke-kuglice mogu Vaš stan učiniti česticom svemira. Izdaleka nalikuju smrznutim kapljicama žive ili nepoznatim planetima, svjetlucajući i hipnotizirajući srebrnom svjetlošću. Cijeli sastav na sofitu izgleda voluminozno. Zbog različite veličine sjenila i duljine kabela, čini se da su svjetiljke na različitim udaljenostima od promatrača.

Šik viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Origami umjetnost našla je svoju drugu inkarnaciju u jedinstvenim piramidalnim svjetiljkama. Oni su poput osvajača iz budućnosti provalili u vaš stan, bezuvjetno osvajajući izražajne oštre kutove i agresivne crne, grimizne i karmin boje. Tko je rekao da životni prostor ne treba nakit?

Geometrijske viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Višeznačni crni privjesak postat će pravi dijamant. Takav luster ne može ostaviti ravnodušnim. Gledajući je, mašta počinje slikati slike svemirskih brodova ili urbane građevine nepostojećih gradova. Ona je poput prozora u budućnost.

Crvene viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Postoji svjetiljka koja personificira višestruku bit ljudske duše. Utječe ne samo na sobu u kojoj se nalazi, ostavljajući ukrasne sjene na zidovima, već i na percepciju stvarnosti. Onaj koji je ušao zaboravlja na vrijeme, ovdje se kunaovi stvarnosti brišu, postoji samo svjetlost zarobljena u mjedenom tijelu .

Klasične viseće svjetiljke u unutrašnjosti

Kvadratni oblik stropne svjetiljke nije uvijek dosadan, a pravi kutovi uopće ne deprimiraju atmosferu. Važno je takvu akviziciju tretirati s inteligencijom i osjećajem za stil. Privjesak s trostrukim sjajem isprepleten je metalnom i LED tehnologijom. To je trenutak evolucije kada izvor svjetlosti postaje svjetlo!

Viseća svjetiljka u unutrašnjosti

Zanimljiv interijer: Divna svjetiljka" Satori " iz Interneta može se uspješno uklopiti u bilo koji interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: