Uronite u atmosferu lude kaskade najsvjetlijih boja, zajedno s uzorcima dizajna predstavljenim na izložbi u NASA-i

Interijer međunarodne izložbe

Ako mislite da u modernom dizajnu nema mjesta za bezbrižnu zabavu i pretjeranu svjetlinu, onda smo sretni da svim svojim gostima pokažemo interijer njujorškog izložbenog kompleksa, koji odražava kreativnu misao zvanu Oceanside. Samo ludost boja – vjerojatno su ove motove koristili majstori studija Aisina, koji je autor ideje o ovom uređenju interijera.

Sjajna površina poda jedne od soba jednostavno je zasićena raznim linijama, što je izvor ogromne raznolikosti svijetlih boja. Čini se da je slična kakofonija rezultat nesreće u tvornici boja.

Dizajn zidova ovdje se razlikuje u svjetlijim tonovima, što nije iznenađujuće, jer bi inače vizualno opterećenje bilo koje osobe koja se ovdje nalazi bilo nepodnošljivo.

Samo svijetlo ružičasti umetci pomalo zasićuju ove okomite ravnine. Općenito, rezultirajuća kombinacija boja u unutrašnjosti cijele sobe odlikuje se skladom svih elemenata, a istovremeno je snažan izvor pozitivnog emocionalnog naboja.

Ružičasti strop u unutrašnjosti izložbe

Pogledajte sličan dizajn: Sam Buxton. Sam Buckston. Industrijski dizajner. Interaktivni projekti britanskog inovatora

Osvjetljenje u ovoj sobi odlikuje se svjetlinom i cjelovitošću, što se usredotočuje na neobičnost korištenih tehnika dizajna, kao i na prilično prostrane prostore koje ovaj izložbeni prostor posjeduje. Predmeti dekora i interijera predstavljeni ovdje daju posebnu pikantnost cijeloj slici.

Nevjerojatno drvo, izrađeno od metala, skriva lice osobe u mrtvim granama svoje krune, što privlači pažnju i tjera vas da razmišljate o smislu ljudskog života.

Pojava takvih misli u atmosferi bijesne radosti samo pojačava ugodno iskustvo cijelog dizajna. Ostali eksponati nisu ništa manje zanimljivi i na isti način ostavljaju potreban dojam na svakog posjetitelja ovog objekta.

Višebojni pod u paviljonu izložbe

Tepisi u unutrašnjosti poznati su i svakodnevni fenomen, ali ne ovaj put. Čini se da su vuneni tepisi, i ružičaste boje, u jednoj od dvorana na Internetu položeni apsolutno posvuda.

Ne samo da je pod nositelj ovog proizvoda, već je i dizajn zidova, pa čak i stropa napravljen pomoću slične tehnike. Takva iluzija postala je moguća zahvaljujući posebnom reljefu ovih površina i odgovarajućoj boji koja je na njih nanesena.

Ružičasti stupovi u paviljonu izložbe

Dizajn interijera paviljona izložbe u duginim bojama

Jednobojna boja poda u izložbenom paviljonu

Zanimljiv interijer: Originalna izložba cipela u svemiru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: