Uređenje interijera u retro stilu: uronite u izvanredan svijet ekstravagantnih stvari

Prekrasan dizajn sobe u retro stilu

Izvanredan stil dizajna interijera iz prošlih godina u stanju je u potpunosti transformirati ukras i pretvoriti diskretno okruženje u gostoljubivo i zabavno.

Rasvjeta, umjetnička djela, izvrsni i osebujni stolići za kavu, za vas smo prikupili samo najsvjetlije, najoriginalnije i najzanimljivije ideje koje će vam pružiti lagani dodir iz prošlog stoljeća. Pogledajte modne naglaske koji su došli iz prošlosti i pažljivo pogledajte kako će sjajno izgledati u modernom domu.

Namještaj

U ovoj dnevnoj sobi žarišna točka je ona koja se temelji na oceanima. Prvi model ovog stolića vidio je svijet 1948. godine, elegantan i originalan, izaziva vizualni interes, intrige.

Osim njega, svijetle kožne stolice, šik kauč upadaju u oči, a konzola, na kojoj stoji ogromno platno, izgleda ne manje ekstravagantno.

Strašan stolić za kavu

Moderna dnevna soba s prekrasnim pogledom s prozora

Rasvjeta

Privjesci, lusteri, sconces i svjetiljke imaju zanimljivu osobinu da privuku pažnju. Tako je i s dolje predstavljenim primjerkom u stilu 60-ih. Ima profinjen oblik, energičnu narančastu, boju u unutrašnjosti koja izaziva radost, prozirnu nijansu i savršeno se uklapa u moderno okruženje.

Prekrasan dizajn kuhinjskog prostora

Šarena i funkcionalna kuhinja

Neke starije kuće koristile su kandelabre. Ovu ideju možete zabilježiti kupnjom takvog predmeta na buvljaku, Prenamijenite ga u luster, jer će svijeće uvijek dodati dodir senzualnosti i romantike u atmosferu vašeg doma.

Upravo je ovaj komad nekoć visio u spavaćoj sobi kuće sagrađene 1952. godine. Neprepoznata u izvornom obliku, bila je skrivena u podrumu, gdje je dugi niz godina stajala u prašini. Ali kreativni vlasnik kuće smislio je novu svrhu za nju, koju možete koristiti i vi.

Ako prije niste morali raditi s ožičenjem, bolje je pozvati pomoć stručnjaka koji će pričvrstiti sve žice i uređaje za uvrtanje svjetiljki.

Strašan svijećnjak na stolu

Suptilne retro note

Art

Kao moda, umjetnost prati trendove koji mogu biti i bezvremenski. Odaberite ukras koji vam se sviđa, dodati će štih uređenju doma. Na IAS i IAS možete pronaći mnogo zanimljivih primjeraka koji se prenose s koljena na koljeno i zasigurno će pronaći cijenjenog vlasnika.

Prekrasan dizajn spavaće sobe

Pogledajte sličan dizajn: Jedinstvene slike i portreti iz ljubavnih stihova aktualnog umjetnika Azipa

Zanimljive note u dekoru spavaće sobe

Interijer otvorenog prostora

Uredite svoj trijem u ekstravagantnom stilu, ovi slatki i elegantni komadi bit će pravo blago za one koji vole estetiku i originalnost. Savjet: posjetite barem povremeno prodaju garaža, buvljake, tamo uvijek možete pronaći zanimljive stvari i kupiti ih po razumnoj cijeni.

Budite spremni da će neki od njih zahtijevati djelomičnu restauraciju, jer će se tijekom godina istrošiti i najtrajniji materijal.

Organizacija ljetne terase

Uređenje elegantne terase

Zamrznite nezaboravne trenutke i zanimljive događaje

Pretvorite stare razglednice ili crno-bijele fotografije u umjetnost. Elegantni okviri moći će uljepšati najsvjetlije okvire, možda čak i preuzete iz povijesti, možda imate neke nezaboravne letke koje uvijek želite imati pred očima, a zatim slobodno djelujte.

Kada stvarate umjetničku sesiju, upotrijebite iste okvire kako biste stvorili vezu između njih.

Prekrasan dizajn san čvora

Mapiranje značajnih razdoblja u životu

Koferi

Stare stvari u unutrašnjosti uvijek su originalan i karizmatičan dekor. Kako vam se sviđa sljedeća ideja s putnim vrećama? Boju možete odabrati sami, ovisno o stilu uređenja sobe i palete.

To može biti stol za dnevni boravak s okomito presavijenim identičnim modelima, noćnim ormarićima ili ćete možda i sami, pokazujući domišljatost, pronaći korisnu i zanimljivu upotrebu za njih.

Vintage koferi u unutrašnjosti

Neočekivana primjena

Šareni setovi

Vintage šalice za čaj mogu se pružiti kao izvrsna kolekcija. Možete ih objesiti na zid ormara za umjetničku sliku kao da čekaju da se koriste ili idu putem prikazanim u nastavku.

U takvim šarenim improviziranim kutijama čak i nakit neće izgledati gore od nakita. U antikvarnicama ili rabljenim trgovinama ne možete kupiti cijeli set, već svaki stolni predmet zasebno, tako da ćete moći prikupiti živopisniju sliku. Kako vam se sviđa ova ideja dekora?

Nevjerojatna usluga u retro stilu

Eklektičan prikaz s posebnim karakterom

Obiteljske baštine

Ponekad je najbolji Vintage nakit nasljedstvo koje vam se prenosi od vaših baka. Rođenje djeteta-to je najbolje vrijeme da biste dobili slatka odjeću, koja je obučena svoje prethodnike.

U pravilu, najljepše stvari kupljene u posebnoj prigodi (krštenja, rođendani ili za obiteljske fotografije) pobuđuju najljepše uspomene. Sigurno će vas zanimati

Dječja odjeća na vješalici u sobi

Intrigantna televizija

Ostaci starih dijelova kuće nakon obnove

U stambenoj gradnji tijekom prošlog stoljeća došlo je do više revolucija i starih otvora, okviri nikada neće ispuniti svoje izvorne funkcije. Ali možete preispitati njihovo značenje i pažljivije pogledati primamljiv dekor.

Nestandardna rješenja su najbolja opcija u gotovo svakoj situaciji. Ako imate stari okvir prozora pohranjen u garaži ili na tavanu, možete smisliti novu svrhu za to, na primjer, prikazati fotografije ili neke ilustracije, izolirajući svaki okvir.

Prekrasan dizajn hodnika

Mali trikovi

Sofisticirani i jedinstveni retro dah je prošlog stoljeća, ako vam ne odgovara da u potpunosti zauzmete svoj dom eklektičnim ukrasom, možete koristiti samo neke fragmente.

Mali komad iz prošlosti izgledat će kao vrhunac čak i u modernom dizajnu interijera, lijepo se ističući svijetlim bojama, elegantnim oblicima i posebnim karakterom.

Zanimljiv interijer: Ne postoji ništa lakše od pretvaranja male kuće u pravu oazu udobnosti i udobnosti u retro stilu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: