Uređenje interijera kuće u žutim i plavim tonovima

Svatko od nas tretira svako godišnje doba na svoj način. Netko obožava zimu, pa čak i u svom kućnom okruženju odražava tu naklonost, dok drugi preferira jesen i također unosi dašak jesenskog interijera u svoj dom.

A sve to možete spojiti i urediti kuću na poseban način. Kako to učiniti, pogledajte dalje u Muzeju dizajna.

Kombinirajući boje u unutrašnjosti, prostoru se može dati lakoća i lakoća. Kombinacija ovih nijansi održat će dobro pozitivno raspoloženje tijekom cijele godine.

Neobičan tepih

Soba za odmor

Dječji vrtić u prekrasnim bojama

Projekt ugodne spavaće sobe

U dizajnu interijera spavaće sobe limunski zidovi i plavi elementi dizajna izgledaju vrlo skladno, što stvara atmosferu smirenosti i dobrog sna.

Topla boja sobe

Prekrasan pogled na ocean iz spavaće sobe

Ako više volite vidjeti stil plaže u svom kutku za odmor, samo promijenite glavnu boju u plavo-plavu i uživajte u morskoj temi. Glavna stvar je da boja nije previše svijetla, jer spavaća soba i dalje treba biti nježna.

Prikladan dodatak za krevet

Pogledajte sličan dizajn: Fliper sljedeće generacije: tinta za video igre iz studija za medije

Izvanredne slike

Nježna boja spavaće sobe

Prekrasan krevet u spavaćoj sobi

Sofisticirane nijanse

U dnevnoj sobi mogu se koristiti i plava i žuta boja u unutrašnjosti, ali bijela ili siva pozadina ovdje je neizbježna. Nije potrebno organizirati šik popravak s velikim ulaganjem novca.

Dovoljno je zidove učiniti običnim i lijepim zavjesama za dvoranu, namještajem ili jastucima, dok koristite žute i plave nijanse.

Svježe plavi tonovi sobe

Morski tonovi u sobi

Karirana boja sobe

Područje privremenog odmora

Moderan dizajn dnevne sobe

Prekrasni tonovi sobe

Plava i žuta kuhinja

Najčešći dizajn kuhinjskog prostora još je jedno mjesto u vašem domu koje će naši današnji junaci pretvoriti u svojevrsni kutak udobnosti. Kupnjom žutih ormara s plavim vratima ili drugim elementima (ili obrnuto) sigurno ćete moći stvoriti zabavno područje za kuhanje.

Kuhinjski stol

Izvorna obnova

Blagovaonski stol

Kuhinja u retro stilu

Kuhinjski set

Kuhinjski prostor

Zanimljiv interijer: Nekoliko savjeta za ljubitelje žute boje u unutrašnjosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: