Uokvirene sportske majice zanimljiva su i relevantna tema razgovora u 2014. godini

Uokvirene sportske majice i medalje na zidu

Dobrodošli, posjetitelji muzeja dizajna!

Danas ćemo razmotriti najzanimljiviju temu o TV-u. Uređenje interijera sportskim majicama. Tema sporta brine mnoge od vas.

Navijači nastoje nositi šalove ili druge odjevne predmete koji jesu uređena u boje tima. Postoje ljubitelji prikupljanja lopti i palica s potpisima igrača.

No, posebno su sretni oni navijači koji tijekom hokejaške utakmice uspiju uhvatiti pak koji je izletio izvan terena.

Iako, ako uzmete u obzir brzinu i težinu perilice, postupak hvatanja daleko je od bezbolnog. Ali za pravog kolekcionara glavni je rezultat, a ne postupak dobivanja.

Zimske olimpijske igre u Sočiju nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Mnogi ljubitelji sporta imali su priliku kupiti brojne suvenire.

Majice sa simbolima ruske momčadi rasprodane su. Vrijeme je da lijepo izložite svoje trofeje kod kuće ili u klubu.

Dekor majica u sobi bez prozora

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za biljar

Ovdje je uzorak dizajna sportskog kluba u podrumu. U prvom planu vidite biljarski stol. Dalje, uz zidove, razni stolovi i udobne mekane stolice, gdje možete sjediti i u opuštenoj atmosferi razgovarati o uspjesima svog omiljenog tima.

Soba je obojena u sivo-smeđe tonove. Cijela atmosfera je mirna i diskretna. Dvorana nema prozore. Uspješno ih zamjenjuju vitraji s plakatima ragbi igre.

Veliki i svijetli, ne samo da ukrašavaju zidove, već im daju i svjetlinu. Osvijetljeni usmjerenom svjetlošću, vitraji osvjetljavaju sobu.

Slijedi niz bijelih tableta na kojima se vijore majice raznih timova i klubova. Stvaraju posebnu sportsku atmosferu.

Mnogi dresovi ponavljaju boje igrača s fotografija. A na stolu između bijelih stolica možete vidjeti sportsku kacigu.

Sudeći prema raznolikosti boja na tabletima, ovo je klub ljubitelja određenog sporta, a ne zasebna momčad. Dobro je da navečer sjednu zajedno i razgovaraju o vijestima.

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za biljar

Pogledajte ovaj šik dnevni boravak u privatnoj kući. Domaćin veliki ljubitelj sporta. Soba ima puno sportskih pribora, natpisa, igraćeg stola.

Tapecirane stolice i TV govore o navici opuštanja ovdje i gledanja raznih natjecanja od strane velike tvrtke. Umjetna rasvjeta, s malim reflektorima. Stoga smo opet u podrumu. Zidovi su ukrašeni skupim prirodnim materijalima.

Pod od velike parketne ploče. Polirano tamno drvo stvara kontrast svijetlom kamenu. Ulomak zida od pješčenjaka vidljiv u blizini televizora.

Po tome koliko su marljivo osvijetljene niše sa sportskim majicama, one su ovdje glavne. Tablete su smještene u udubljenjima.

No, zahvaljujući vješto izrađenoj rasvjeti, majice su postale središnji dijelovi interijera. Domaćin je ponosan na svoju kolekciju i razmetao se time što je pokazao prijateljima koji dolaze navečer sjediti i gledati sportske vijesti ili natjecanja.

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za odmor

Dekoracija podruma ne izaziva sumnju u vas. To je sportski bar za navijače. Nekoliko ekrana koji prikazuju snimke različitih sportskih događaja.

Dva reda tamnih stolica stoje neposredno ispred njih. Monitori su također jasno vidljivi sa stolica ispred šanka.

U kutu na crnom stožastom postolju nalaze se sportske nagrade. Oni su mali, ali važni za domaćina i posjetitelje. Stoga im je usmjereno tako jako svjetlo.

Dio stalka za piće prekriva svijetli plakat. Snima trenutak igre. Prostor između vitrine s bocama i sportskih nagrada u kutu zauzimaju tableti s dresovima. Njihova pozadina odgovara boji namještaja, što su jasnije vidljivi elementi sportske odjeće u okviru.

Uokvirene sportske majice na zidu u dječjoj sobi

Pogledajte uzorak Interijera sobe mladih sportaša. Zahvaljujući ladicama koje se nalaze u dva reda ispod jastuka sofe, prostor sobe je oslobođen.

Nema potrebe stavljati ormare ili komode. Dječaci su dobili priliku baviti se sportom u svojoj sobi. Šareni tepih podsjeća na traku za trčanje.

Trake pomažu u ciljanju vrata koja su izrezana za kuglu od kroketa na donjem kraju vrata. Palica leži upravo tamo, na podu. Košarkaške lopte i koš.

Tamnija boja daje izgled štita. Na noćnom ormariću kaciga i pehar. Odmah iznad je fotografija najmlađeg prvaka. Na zidu u tamnim okvirima šarene fotografije hokejaških bitaka. Dvije tablete s majicama nadopunjuju sastav zidnih ukrasa. Možda čak i vlasnik sobe.

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za biljar

Sada imate privatnu kuću i spektakularni dnevni boravak uređen u sportskom stilu. Dizajn interijera izgrađen je na kontrastima.

Spušteni dvoslojni strop obojen je u udubljenju u tamnoplavoj boji, kao i niša u zidu. Sve ostalo je obojeno bijelom bojom.

Središnje mjesto u sobi zauzima biljarski stol. Iznad njega su dvije velike svjetiljke s tamnim sjenilima. Stil uređenja sobe s desne strane je romantičan.

Lagani, elegantni namještaj s glatkim linijama i zaobljenim oblicima. Nema dekora, osim male figurice. Na lijevoj strani masivnog kauča sa širokim nogama i pravim kutom. Dvije svijetle slike u blizini vrata. Jastuci prugasti i karirani.

Glavni element ukrasa predstavljaju dvije majice. Tamna Majica Bez rukava teži na svijetlom dijelu zida, a bijela polo majica u tamnoj niši.

Lirska domaćica radije se odmara u desnom dijelu dnevne sobe. Dok njezin suprug, revni navijač, provodi vrijeme igrajući bilijar i opuštajući se na sportskim sofama.

Uokvirene sportske majice na zidu u hodniku

Potpuno drugačija verzija sobe. Tu je i stol sa stolicama. Elegantne sofe u polukrugu poredane ispred televizora. Kontrastne majice na zidu.

Ali cijela je atmosfera potpuno drugačija. Ovdje žive ljubitelji sporta. Obični navijači koji su zainteresirani za igru lokalne momčadi i prate rezultate prvenstva.

Sofe su mekane i udobne. Dobro je sjediti na njima s cijelom tvrtkom. Bež-smeđi tonovi interijera su mirni i ne pozivaju na akciju. Osim majica, nema sportske opreme.

Uokvirene sportske majice na zidu u teretani

Primjer upotrebe majica u dizajnu teretane. Niz majica Na zidovima naglašava pripadnost ove sobe sportu. Čini ga dinamičnijim.

Tablete s odjećom u kontrastu su s pozadinom zidova. Za razliku od figurice gimnastičara, koja se stapa sa sivim podom i otvorom vrata.

Uokvirene sportske majice na zidu u kuhinji

Pogledajte interijer moderne kuhinje-bara zasićen sportskim priborom. Na zidovima nekoliko različitih majica. Bejzbolske kape različitih boja vise ispod stropa.

S desne strane na zidu nalazi se veliki set teniskih loptica. Iznad njih bit, pohranjen pod staklom. Na noćnom ormariću kegle i pehari. Nijedna Sportska fotografija. To jednostavno podsjeća na dizajn interijera u sportskom stilu, a ne na stan strastvenog obožavatelja.

Raznolikost tema majica u interijerima sportskih dnevnih soba

Sportska tema uvijek je bila zanimljiva. Olimpijske igre u Sočiju, čak i kod ravnodušnih ljudi, probudile su interes i želju za navijanjem za ruske sportaše. Štoviše, nastupili su tako izvanredno.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Završili smo s vama u sobi u stilu sportskog kluba. Vlasnik nije samo obožavatelj jedne momčadi, već se i sam aktivno bavi sportom.

Obratite pažnju na boju majica koje se nalaze na desnom zidu. Jasno se vidi da su to boje istog kluba. LED diode čine da strop izgleda kao traka za trčanje.

Atmosfera pogoduje odmoru. Radni kamin od prirodnog sirovog kamena. Stolice ispred velikog zaslona su mekane i udobne.

Tvrtka, navikla ovdje se opustiti, gleda natjecanja ili snimke igara, opuštajući se nakon intenzivnog opterećenja treninga.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Dnevni boravak u sportskom stilu. Svijetlo bež pod i zidovi. Kožne sofe u boji čokolade. Tri bijela ormarića ispred tapeciranog namještaja i iste lajsne.

Ispod zida je smeđi noćni ormarić, a iznad njega veliki TV ekran. Na bočnim stranama zaslona nalaze se glavni atributi našeg današnjeg dizajna, svijetle majice.

Na pozadini mirne sheme boja, Crveni i zeleni tonovi sportske uniforme izgledaju sočno i oživljavaju cijelu sobu. Na visokim uskim zvučnicima sportske kacige.

Imajući takav dnevni boravak, ne možete navečer ići u sportski bar, već sjediti s prijateljima ispred ekrana, gledati programe i zanimljivo provoditi vrijeme s cijelom tvrtkom kod kuće.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Slatko isticanje Španjolske majstorice iz oceana?internet je dobio ime po autorovom omiljenom kolačiću!

Dnevni boravak u sportskom stilu u stambenom stanu. Kamin je ukrašen simbolima sportskog kluba izrađenog u obliku plakata.

Njegovi stalci ukrašeni su imitacijom prekriženih bejzbol palica i lopti, prava sportska oprema leži na kaminu.

Na niskom stolu u boji čokolade nalaze se dvije kacige, Crna i crvena na bijelim ravnim postoljima. Ove tri boje su glavne u slikama i dresovima na krem zidu. Dresovi nisu stvarni, već samo crteži. Između njih su fotografije na sportsku temu.

Tamni okviri jasno se ističu na pozadini zidne obloge. Soba je gusto obložena namještajem. To i razne mekane sofe oko stola ispred kamina.

I originalni stolić za kavu s tri stolice ispod prozora. Svijetli noćni ormarić blizu vrata. Samo prostor oko biljarskog stola ostaje slobodan, tako da možete slobodno igrati. Cijela se obitelj može istovremeno opustiti u takvoj sobi. Svatko ima nešto za napraviti i svoj kutak.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Dnevni boravak u klupskom stilu. Neutralni tonovi prostorije razrijeđeni su crnom i plavom bojom. Iz opće pozadine ističe se ovalni blagovaonski stol s vrhom od lakiranog drveta.

Ima izrezbarene noge i prijelaze tonova od svijetlog do tamnog. Okolo stolice u istom stilu. Ispred ulaznih vrata dočekuje biljarski stol. Ljubazno vas poziva na igru.

Iznad nje su dvije svjetiljke s raznobojnim sjenilima. Veći dio sobe zauzima prostor za sjedenje koji čine masivne crne fotelje postavljene oko monolitnog stolića istog tona. Sav ovaj namještaj osvijetljen je plavim svjetiljkama.

Iznad fotelja nalazi se niz okvira s majicama i sportskim simbolima. Skladno se uklapaju u opće raspoloženje ove zone i dnevnog boravka u cjelini.

Brojevi i zvijezde u kutu okvira ukazuju na to da ovdje navijaju za određeni klub i to je simbolika njihovih najboljih igrača.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Sigurno u ovoj kući živi mlada obitelj. Ton uređenja interijera postavljaju tri majice koje se nalaze na zidu. Crni okviri i crvena pozadina za bijele i crne majice oživljavaju cijelu postavku.

Na smeđim sofama jastuci istih tonova, prilično svijetli. Cijela situacija sugerira da prijatelji stalno dolaze u posjet, a razgovor često započinje raspravama o sportskim vijestima. Imajući takav dnevni boravak, slobodno vrijeme možete provesti zanimljivo i zabavno, posebno navečer.

A vikendom cijela tvrtka posjećuje trkalište ili najbližu staju. Uostalom, ovaj rez košulja nose džokeji. To potvrđuje i figurica konja na noćnom ormariću.

Uokvirene sportske majice na zidu u kuhinji

Kućni bar u vrhunskoj kući. Podovi od masivnih ploča. Prirodno drvo potamnilo je od bojenja i mat laka. Kameni luk zatvara prostor za kuhanje.

S ove strane nalazi se moderan šank. Oko malog staklenog stola nalaze se čvrste kožne stolice. Ova opcija lokacije ukazuje na prisutnost velike blagovaonice u blizini i da vlasnici rijetko večeraju kod kuće. Poznatija im je restoranska hrana.

Vrijeme se ne troši na pripremu večere. Na zidu su tri majice različitih klubova. Oni čine unutrašnjost svjetlijom i dinamičnijom.

Ali dresovi su ovdje više zbog prestiža nego priznanja ljubavi prema sportu. Sportska odjeća odabrana za pozadinu interijera. To nisu boje omiljenog kluba.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Muzej ragbija, tako se može nazvati ovaj salon obožavatelja i kolekcionara. Primijetite koliko sportske opreme ima u ovoj sobi.

I sve je uredno posloženo i položeno na svoje mjesto. Vlasnik zna vrijednost tih stvari i cijeni ih. Stolić za kavu je poput monolita poliranog čokoladnog granita.

Na njemu je lagana vaza i u njoj teniske loptice. Tapecirane stolice oko njega. Može se vidjeti da večeri u njima dugo sjede i raspravljaju o vijestima o bejzbolu. Uostalom, čak i iz majica možete vidjeti da su pripadali igračima različitih timova, ali istog sporta.

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za biljar

U ovoj sobi majica jednostavno igra ulogu dekora. Ovaj kolaž naglašava sportski fokus sobe.

Glavni komadi namještaja su biljarski stol, ispod kojeg je postavljena palača, i kauč sa svijetlim crvenim jastucima.

Geometrijski tepih čini da cijela postavka nije prirodna. Sportska oprema gubi smisao sa zanimljivim podnim oblogama.

Uokvirene sportske majice na zidu u sobi za biljar

Pogledajte samo taj sjaj. Samo pravi ljubitelj sporta mogao je sastaviti takvu kolekciju. Cijeli zid ukrašen je majicama koje teže na vješalicama.

Osim toga, na zidu u okviru. Unutrašnjost smeđe-siva. Sve boje su meke i diskretne. Ništa ne odvlači pažnju od divljenja bogatom setu majica.

Stol za biljar u svijetloj čokoladnoj boji stapa se s tepihom i podom. Figurirani stol i stolice u lijevom kutu ističu se samo teksturom.

Tonalitet cijelog namještaja je isti. Svjetlo s prozora osvjetljava set sportske odjeće. Plus osvjetljenje u stropu malim reflektorima. Zahvaljujući tome, svi brojevi i amblemi su jasno vidljivi.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Obratite pažnju na ugodnu sobu za opuštanje. U stražnjem dijelu prostorije nalazi se izlog za piće i bar s udobnim stolicama.

Bliže drveni stolić za kavu i tapecirane sofe oko njega. Jastuci u boji diskretnih boja i siva karirana.

Cijeli namještaj uređen je u smeđim tonovima, od tamne čokolade do svijetlo bež boje. Ispod zida nalazi se ostakljeni ormar sa sportskim trofejima.

Nagrade, bejzbolske kape, certifikati uredno raspoređeni na policama. Desno i lijevo od njega obješeni su dresovi. Oživljavaju izvorni interijer sobe, dajući mu sportski fokus i cjelovitost. U cijeloj atmosferi možete vidjeti da se ovdje vole Sportovi i ne žure se napustiti ovaj ugodni kutak.

Uokvirene sportske majice na zidu u dnevnoj sobi

Dvorana sportskog kluba u podrumu. Sve zidove zauzimaju nagrađivani vitraji i sportska odjeća. Stupovi ukrašeni fotografijama.

Pažljivo pogledajte i odmah ćete shvatiti da se ovdje okupljaju hokejaši. Oko stola možete sjediti u udobnim stolicama i razgovarati o rezultatima igre, iznijeti nove taktike.

U daljini se može vidjeti zaslon smješten visoko i vidljiv s bilo kojeg mjesta u dvorani. Cijeli interijer izrađen je u toplim bojama kakaa i čokolade.

Samo sportski pribor razmeće se svijetlim mrljama na diskretnoj pozadini. U takvoj sobi želim ostati duže i pažljivo razmotriti sve. Pitajte pokrovitelje kluba o izloženim eksponatima. Oni će voljno reći sve.

Uokvirene sportske majice na zidu u kuhinji

Dnevni boravak u privatnoj kući uređen je u klupskom stilu sa sportskim nagibom. Kuhinja je odvojena šankom za doručak, a prostor za kuhanje gotovo je nevidljiv.

Posuđe skriveno u ormarima. Sjajni aparat za kavu i zelene biljke u jarko žutim posudama odvlače pažnju od kuhinjske opreme.

Stolice s tankim nogama i staklenim sjedalima stapaju se sa stolom. Zidni ormarići ponavljaju boju i oblik okvira prozora.

Čini se da ima puno prozora. Na izbočini sobe nalazi se biljarski stol. Uz njega visi bijeli sportski dres. Ovaj element dekora naglašava da je dio sobe posvećen sportu i aktivnostima na otvorenom.

Uz pomoć rasvjete, pažnja je usmjerena na blagovaonicu. Ali majica je jasno vidljiva. Ona stvara svoje raspoloženje u ovom prostoru.

Spavaće sobe za mlade sportaše s majicama

Kad je beba još uvijek mala, voli svijetle slike s likovima iz crtića. Tada raste, a ukusi i hobiji se mijenjaju. Želio bih da sport zauzme važno mjesto u njegovom životu.

Ali nema smisla nametati svoje mišljenje i forsirati. Lakše je urediti njegovu sobu u sportskom stilu. Tada će ga majice i sportski pribor stalno podsjećati na fizički razvoj i aktivan odmor.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Spavaća soba dječaka srednje škole. Boje zida kava s mlijekom, plavi stropni obrub i zavjesa, bijeli prozor, strop i obloge. Svi tonovi ponavljaju se trakama pokrivača i jastuka.

Na vrhu kreveta vise tri tablete s majicama. Staklo vitraža odražava prozor i namještaj prostorije, vizualno povećavajući sobu i čineći je svjetlijom.

Dresovi različitih timova, ali istog sporta. To možete lako vidjeti uzimajući u obzir kroj odjeće i mjesto brojeva i imena timova.

Najvjerojatnije, to je košarka i odnijela mladog vlasnika ove sobe. Okviri vitraža jednobojni su s završnom obradom majica i osjećaju se kao jedno.

U sobi nema drugih predmeta koji govore o sportu. Ali upravo ti elementi odjeće stvaraju raspoloženje cijele spavaće sobe, dinamiku sobe.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Spavaća soba djeteta srednje škole. U takvoj sobi ne može živjeti samo dječak, već i djevojčica. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na ukućana.

Prekrivač na krevetu je mekan i višebojan. Ali ne može se nazvati šarenim. Pod svojim uzorkom podsjeća na neravne poteze kistom s zgaženom travom. Veliki prozor prekriven je rimskom zavjesom.

Umjesto širokog prozorskog praga, napravljen je kauč s ljestvama. Bijeli okvir prozora i crveni ton komode dupliciraju boje velikog plakata s majicom.

Svijetla tableta na vrhu kreveta privlači pažnju. Ukrašava cijelu sobu, čineći je svjetlijom. Čak i predmeti s bogatim nijansama ne privlače pažnju na isti način kao element sportske uniforme.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Interijer spavaće sobe za tinejdžera u sportskom stilu. Crne Baguette naglašavaju sliku majica Na zidu. Oni su najvažniji ukras u ovoj sobi.

Sportski predmeti i simbolika su mnogi. Ali oni su inferiorni u odnosu na svjetlinu i dimenzije glavnog dekora majica s brojevima. Tek nakon nekog vremena možete primijetiti kacigu na noćnom ormariću i tenisice.

Prekrivači od pokrivača i jastuka izrađeni su tehnikom krpanja od crteža koji prikazuju sportsku opremu.

Izrađene su u mekim, prigušenim bojama i stoga nisu šarene. Tri prozora ispunjavaju vrtić svjetlom. U nišama su igračke. Dijete ovdje provodi puno vremena.

Ladice pružaju mogućnost da se stvari stave ispod kreveta i oslobode pod za mogućnost trčanja i igranja raznih igara.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Pogledajte samo spavaću sobu mladih džokeja. Prugasti pokrivači i jastuci na krevetima. Iznad glave košulje jahača. Noćna svjetla u obliku hipodromskih signalnih zvona.

Prekrasni ukrasni jastuci naglašavaju pripadnost kreveta različitim vlasnicima. Boja i završna obrada sjenila prozora također su simbolični za odjeću ljubitelja konjskih utrka.

Obratite pažnju na detalje. Napokon, djevojka spava kraj prozora. Njezina mala lutka sjedi na knjizi. Stariji dječak i ima ozbiljniju igračku na noćnom ormariću.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Sada smo došli posjetiti košarkaša i hokejaša. U jednoj obitelji dvije buduće sportske zvijezde odjednom. Glavni trofej i najznačajniji ukras možete vidjeti s desne strane.

Pod staklom je postavljen oblik idola ledenih bitaka. Čak i odraz dizajnerske stolne svjetiljke ne sprječava vas da shvatite da je majica stvarna i da dečkima puno znači.

Ostali dresovi Na jednostavnijim tabletama. Budući da su u središtu zida, ne usredotočuju se na sebe. Samo element dekora koji podržava glavnu temu interijera.

Baš kao i kolaž sportaša koji se nalazi pored njih. Temu sporta naglašava i lopta na krevetu. Ispred prozora je svjetiljka u obliku plamena olimpijskog plamena.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

Fascinacija ovog ragbi sportaša i konja. Na policama nekoliko kuglica i kaciga. Na jastuku je natpis s imenom tima.

Narančasta majica broj 6 na zidu, čiji je završetak karakterističan za interijere U Stilu staje. Neobojena opeka jednostavno je prekrivena bezbojnim mat lakom i jasno je vidljiva stara cigla.

Na zidu fotografija dva idola. Jedan se priprema za slobodno bacanje, drugi smiruje konja prije utrke. Vlasnik spavaće sobe je okretno i aktivno dijete. Uvijek će naći nešto za raditi i ne voli biti dosadno.

Uokvirene sportske majice na zidu u spavaćoj sobi

U ovoj sobi ne živi Amater, već ozbiljan Hokejaš. Tablete s majicama u unutrašnjosti glavne. Oni diktiraju stil uređenja cijele sobe.

Svijetla posteljina ponavlja boje vašeg omiljenog kluba. Ništa dodatno što bi moglo odvratiti pažnju od treninga. S desne strane možete vidjeti djelomično simulator. U kutu palice.

Tip točno zna što želi i samouvjereno ide prema tome. Sve je podređeno postizanju glavnog cilja. Rekordi i pobjede su odmah iza ugla. A onda će se dodati novi predmeti, medalje i pehari.

Kutak sportske veteranske sobe. Ogroman broj medalja, isječaka iz časopisa, pisama. Čovjek se savjesno trudio u sportu cijeli život.

I vi ste tužni gledajući majicu na kojoj su suigrači ostavili autograme na rastanku? Kada gosti dođu, mnoge priče koje mogu čuti u blizini tih atributa slave od svog domaćina.

Jeste li primijetili da je tema sporta u unutrašnjosti vrlo zanimljiva i fascinantna. Postoji beskonačno mnogo mogućnosti dizajna soba. Svi su jedinstveni i individualni, poput svojih vlasnika.

Zanimljiv interijer: Stilizirane kockice u unutrašnjosti-zanimljive ideje za uređenje sobe

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: