Uživajte u visokoj razini udobnosti kreveta od interneta i tvrtke od strane Interneta

Noćenje Sleepy

Želite li udobno spavati? Sigurni smo da će čitatelji oduševiti divan bračni kožni krevet. Projekt je razvio talijanski arhitekt amarai, a tvrtka amarai bavi se proizvodnjom.

Izgled elegantnog kreveta savršen je za prostrani moderni dom. Zbog velikih dimenzija prikladan je u velikim spavaćim sobama ili studio apartmanima. Ne samo da je izvana zanimljiv, već je i izvrstan za zdrav san.

Prema proizvođačima, postoji širok raspon završnih obrada – od različitih tkanina za presvlake do održive prave kože.

Noćenje Sleepy

Noćenje Sleepy

Pogledajte sličan dizajn: Maksim Škret: jedinstvene digitalne vizualizacije slika ljudi i životinja

Svaki primjerak izrađen je po narudžbi. To govori o ekskluzivnosti i najvišoj kvaliteti. Uzglavlje kreveta oblikovano je u zaobljeni reljef.

Mekoća i glatkoća linija stvaraju osjećaj ugode i potiču opuštanje. Zbog svog izvrsnog oblika i veličine, u studio apartmanu, Astin neće izgledati kao mjesto za spavanje.

Noćenje Sleepy

Noćenje Sleepy

Stoga neće uzrokovati povezanost s intimnim područjem. Set nudi izvanredne noćne stolove izrađene od stakla. Ponavljaju elegantne oblike kreveta, nadopunjujući tako ansambl.

Prozirna struktura ne odvlači pažnju od glavnog objekta. S takvim priborom bit će lijepo dobiti doručak u krevetu svaki dan. Izgleda primamljivo?

Noćenje Sleepy

Noćenje Sleepy

Zanimljiv interijer: Ne volite pospremati krevet ujutro? Zadivljujuća jednostavnost i zadivljujući genij kreveta od Acepa od Acepa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: