Ugradnja prigušivača

Moderni dimer u unutrašnjosti

Ako ste se već odlučili za dizajn unutarnje rasvjete, tada će informacije o ugradnji prigušivača biti relevantne. Dimmer je regulator svjetla za prebacivanje razine osvjetljenja. Električar Asa će vam reći kako pravilno instalirati uređaj, reći će vam o drugim korisnim točkama povezanim s uređajem za regulaciju osvjetljenja. Čitatelji koji žele poboljšati dizajn rasvjete bit će zainteresirani.

Kaže kvalificirani električar: "Ako još uvijek niste kliknuli prekidač na prigušivaču, vrijeme je da to učinite.". Prekidač ima moć promijeniti cijeli vaš život. Uostalom, ništa ne može kontrolirati raspoloženje u kući kao svjetlost".

Više nije vijest za dizajnere da osvjetljenje u sobi mijenja raspoloženje. Ako je moguće kontrolirati svjetlost, možete promijeniti pozadinu sobe. Na primjer, niska svjetlina svjetla usmjerena je na odmor, visoka-na posao. Možete sami instalirati jedan regulator svjetla, ali nekoliko je već posao za električara.

Pogledajte sličan dizajn: Osvjetljavanje vašeg svijeta: kako koristiti zidne svjetiljke s pjenušavom galantnošću u elegantnom interijeru

Prekrasan dimer u unutrašnjosti

Trošak glavnog regulatora kreće se od 30 dolara, a za ugradnju uređaja s potrebnim setom materijala u cijeloj kući trebat će vam oko 1000 dolara. Postojeći prekidač možete sami zamijeniti ako je 120 volti i jednostavno upravljanje gore, dolje. "Ne bih savjetovao vlasniku kuće da preuzme više od toga", kaže profesionalac.

Prekrasan dimer u unutrašnjosti

  1. Pažljivo pročitajte upute za uređaj za regulaciju svjetla.
  2. Isključite napajanje na prekidaču.
  3. Odvijte ploču prekidača i uklonite je. To će osigurati sigurnost daljnjih radnji.
  4. Uklonite vijke pričvršćene u starom prekidaču i pažljivo ga izvucite iz zida. Svjetlosna kontrola ili će proći kroz žice unutar zida ili će žice izaći.
  5. Slijedeći upute, pomoću kliješta spojite žice.
  6. Sada pričvršćujemo prekidač na mjesto starog prekidača vijcima. Uključite napajanje i podesite svjetlinu svjetla.

Divan dimer u unutrašnjosti

Zanimljiv interijer: Svjetlosni trikovi-projekt dizajna

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: