Učenje stavljanja snažnih naglasaka u interijer

Prekrasan dizajn interijera

Kakva je vaša mašta o kući i kako je želite ostvariti? Učinite sobu većom pomoću prozora ili je oponašajte? Što bi trebao biti prozor: jednostavna i tradicionalna rupa u zidu standardnih veličina ili bi trebala zagrliti cijeli zid i uhvatiti dio krova?

Kako predstaviti svaki prozor: kao jedinstveni pojedinac ili ih tkati u općem lakonskom ansamblu?

Ova i druga pitanja vrlo su važna prilikom dizajniranja vašeg budućeg doma. A odgovori na njih uvelike će utjecati ne samo na situaciju, već i na atmosferu samostana u cjelini.

Stoga, pogledajmo različite primjere na temelju kojih možete jasno definirati svoje želje i mogućnosti.

Masivni sustav ostakljenja koji stvara iluziju nepostojećeg zida idealan je za ekspanzivne interijere. Takav trik uranja prostor između dva svijeta: udobnosti doma i vanjske slobode, brišući granice i spajajući ih.

Panoramski pogled iz kućnog ureda

Poseban okvir idealan je za prozore, na primjer, kao na ovoj fotografiji, bio je naslikan ispod okvira za fotografije…

Prekrasan interijer dnevnog boravka

…ili kako je ovdje stvoren privid beskrajne morske površine, nacrtan rukom vještog majstora. Ali samo je takav prozor puno bolji, jer je slika na njemu dinamična, neprestano se mijenja, transformirajući se ovisno o dobu godine ili promjeni dana.

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujuća eterična rasvjeta: eterične slike u lusterima iz talijanske tvrtke Aisnei

Bijela kada s panoramskim pogledom na ocean

Planirate li postaviti prekrasan zimski vrt oko kuće? Tada ćete imati izvrsnu priliku proširiti i ukrasiti svoj dom velikim prozorima u kojima možete promatrati bujnu slikovitu vegetaciju.

Blagovaonica sa staklenim zidovima

Horizontalna skupina presjeka savršeno štiti privatnost vlasnika, dok privlači znatiželjne oči gostiju i pruža sobi dobro prirodno svjetlo.

Ako svoj život ne želite izložiti javnosti ili vam pogled na urbanu džunglu nije po volji, onda su mali prozori ispod stropa idealni.

Kućni ured u unutrašnjosti

Najuspješnija opcija za otvaranje životnog prostora je ugradnja velikih kutnih prozora. Ova je varijacija neophodna za male kućne urede ili…

Panoramski prozori u uredu

… minijaturne spavaće sobe. Bez obzira na stil dizajna interijera, kutno ostakljenje neusporedivo je rješenje za pomicanje granica kompaktne sobe.

Spavaća soba s velikim prozorima

Niz visokih okomitih prozora razbija krajolik na vrpce svjetla i zelenila, učinkovito osvjetljavajući unutrašnjost. Upravo su takvi modeli poželjni za moderni minimalistički dizajn.

Bijela dnevna soba

Blagovaonica u kombinaciji s kuhinjom

Zanimljiv interijer: Živo sjećanje iz dalekog djetinjstva-bicikl kao lajtmotiv u naprednom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: