Udobnost je utkana petljom do petlje: ekskluzivni pleteni predmeti za toplu atmosferu vašeg doma

Prugasti pleteni pokrivač na kauču

Unutrašnjost sobe sastoji se ne samo od ukrašavanja zidova, stropa, poda i odabira namještaja, već i od malih dodataka i dekora. Malo kućne udobnosti može se dodati dizajnu sobe ako koristite strojno ili ručno pletene proizvode. Ljubiteljima pletenja nudimo zanimljive ideje za ručni rad za dom.

Pleteni pokrivač

Mekana, topla, trobojna, pletena na širokim iglama za pletenje s cik-cak uzorkom Od pređe tvrtke Umpin, pružit će vam puno ugodnih minuta na kauču s vašom omiljenom knjigom. Osim toga, izvrstan je svijetli dodatak za dizajn sobe. Ispunjava izblijedjelu sobu vedrinom i daje topao osmijeh svima koji ga pogledaju.

Prugasti pleteni pokrivač

Šal na pokrivaču

Kellie Larson iz crtani grafički dizajner i ilustrator. Njezin projekt pokazuje majstorstvo kombiniranja tekstura za stvaranje složenih prostora. Svaki element interijera povezan je s ostatkom, ali istodobno neovisan.

Čipkasti šal s nježnim otvorenim uzorkom nastavlja ideju ukrašavanja zidova uzorkom, nalazi se u istoj shemi boja i dodaje šarm cijeloj sobi.

Čipkasti šal od čipke na krevetu

Podni tepih u obliku medaljona

Originalnu verziju ovog tepiha osmislila je tvrtka Ipaine, a izrađena je od vruće zalijepljenog užeta od jute. Međutim, sličan dizajn može se izvesti pomoću kukičanja.

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujuća instalacija Ama od Ama 021.3 u Guimaraesu

Takav tepih bit će izvrstan dodatak dječjoj sobi, zaštitit će noge od hladnog poda u kupaonici ili će poslužiti kao prostirka u hodniku i moći će zadržati dio prljavštine donesene na gornjim cipelama.

Tepih od užeta od jute u dnevnoj sobi

Ručno izrađeni mekani pleteni tepih za dječju sobu

To je ideja tvrtke za oceane. Mekana, topla i udobna podna obloga, pravilno učvršćena, neće dopustiti da male ruke i noge klize, neće dopustiti da se smrznu. Na njemu će se vaše dijete dugo igrati. Da biste to tkali vlastitim rukama, trebate strpljenje i naporan rad, a tada će vaša beba dobiti ne samo prikladno mjesto za igre, već će osjetiti i ljubav voljene osobe uloženu u ovaj proizvod.

Pleteni tepih u unutrašnjosti spavaće sobe

Pletena vaza

Mnogi koji prvi put uzmu igle za pletenje ili kuku u ruke pokušavaju napraviti nešto malo, ali lijepo, originalno i zanimljivo. Savjetujemo vam da započnete s pletenom vazom. Uzmite običnu staklenku i zavežite preklop prema njegovoj veličini. Koristeći različite boje pređe, moći ćete stvoriti jedinstvena ručno izrađena remek-djela poput ovog plavog umjetničkog djela tvrtke Azipa.

Heklana vaza

Otvoreni jastuk

Jill iz Aiminea predložila je nevjerojatan jastuk s uzorkom koji će oživjeti bilo koji prostor. Ako ne koristite smeđu, već sočnije boje, tada možete stvoriti svijetli pribor. Okrugli oblik i uzorak u obliku cvijeta omogućuju vam ukrašavanje ne samo sofe ili kreveta u kući, već i sjenica i drvenih klupa u vrtu, čineći odmor na njima još ugodnijim.

Uzorak pleteni jastuk na krevetu

Vuneni otoman

Pleteni otomani ukrasit će unutrašnjost dnevne sobe i donijeti mekoću i udobnost. Čvrsta pređa tvrtke Iasipi pomoći će dodati vedro raspoloženje vašem domu. Poufovi će postati omiljena igračka vaše djece.

Svijetli pleteni otomani

Zanimljiv interijer: Obojite domaće salvete – i boja će doći na vaš stol!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: