Udobno mjesto za vaše omiljeno računalo: 20 dizajnerskih stilskih stolova za dom i ured

Uredski stol u unutrašnjosti stana

Moderni uredski računalni stolovi odlikuju se svojim stilom i estetikom. Prošli su dani ogromnih stolova koji zauzimaju pola sobe. Sama računala postala su kompaktnija, što je proširilo mogućnosti stola. Baš kao što su prijenosna računala zamijenila cijele hrpe papira, tako i mali stolovi postaju sve popularniji.

Iako za neke, prostrani stolovi ne gube na važnosti zbog maksimalnog prostora za pohranu i praktičnosti organizacije.

Koji god model tražite: bilo da se radi o malom stolu koji se uklapa u kut; čvrsta kopija koja će zauzeti središnje mjesto, svakako pogledajte ovu stranicu i, vjerojatno, možete pokupiti neke ideje, pronaći isti model.

Drvo, metal, staklo i krom nikada nisu izgledali tako privlačno!

Drveni stolovi

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Drveni stolovi su klasika. Izdržljivi su, a raznolikost modela i varijacija boja je ogromna. Dizajnerica Giannisa Ellenbergera, stol za dizajn, sadrži bijelu policu i ladicu skrivenu radnom površinom. Njegova lakirana hrastova površina i masivni otvoreni hrastov okvir stvaraju industrijski izgled.

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Za stol za kavu, dizajner kave odabrao je drvo oraha. Ovaj stol stvoren za tvrtku Astranian kombinira nešto obično-svakodnevno i sofisticirano-moderno. Budući da je radna ploča stacionarna, idealna je za organiziranje prostora na njoj za uredski pribor i ukrasne elemente

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Potražite nešto prostranije? Evo modularnog divnog uredskog stola. Ima i policu za knjige, tri ladice i veliku radnu površinu. Ovdje možete izvrsno smjestiti prijenosno računalo ili stolno računalo, a još uvijek imate dovoljno prostora za rad.

Veličanstveni uredski stol u unutrašnjosti stana

Ako vam treba stvarno velik stol, vjerojatno biste trebali obratiti pažnju na modele poput Unami ' s Unami od Unami. Inspirirani starinskim tiskanim ormarima, obrtnici su svoju kreaciju opremili mnogim ladicama, ormarićima i policama, u koje će točno stati svi uredski pribor i dokumenti.

Svijetli uredski stol u unutrašnjosti stana

Sljedeći stol (Aimas ' Aimas) očarat će istom ljepotom antike. Dekorativni detalji bilo koje sheme boja i stila izgledat će sjajno na tamnom drvu. Ovdje su klasici isprepleteni s modernošću, a za mnoge stvari potrebne u radu sigurno će biti mjesta.

Lijep uredski stol u unutrašnjosti stana

Za promjenu, pogledajmo ovaj originalni i neočekivani dizajn. Antičko drvo i mramor. Masivan i šarmantan, savršeno će se kombinirati s modernom okretnom stolicom i svjetiljkom za stvaranje hladnog "električnog"stila.

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Pogledajte sličan dizajn: John Rolfe: time-lapse snimanje stvaranja slike s kockama u apstraktnom stilu apstraktnog Pieta Mondriana

Tablica 2. stoljeća 2. stoljeća – predstavnik modernog stila. Njegovi jednostavni kvadratni detalji su nevjerojatni. No, ovaj stol je pogodan za one koji traže mali i kompaktan model. Dvije ladice koje se na prvi pogled ne primjećuju pružit će prostor za olovke, bilješke i još mnogo toga.

Neusporediv uredski stol u unutrašnjosti stana

Šik uredski stol u unutrašnjosti stana

Metalni stolovi

Metalni stolovi dodaju poseban suvremeni dodir i često nose svijetle, zasićene boje. Ace-Ace-stol izrađen od čelika obojenog u žuto-zelenu boju. Dizajn opremljen kotačima lako se pomiče.

Luksuzni uredski stol u unutrašnjosti stana

Zabrinuti ste da instanca neće stabilno stajati na mjestu? Uzalud. Na kotačima postoji pouzdan sustav zaključavanja. Svijetlo narančasta Ina-Ina uljepšat će dekor sobe ili radne sobe svojom lijepom, veselom bojom.

Vrtoglavi uredski stol u unutrašnjosti stana

Lijep i moderan bijeli stol na kojem se metalni okvir nadopunjuje drvenim lakiranim vrhom. Prilikom opremanja prostora za pohranu možete koristiti, kao i u prethodnom modelu, dodatni ormarić.

Zapanjujući uredski stol u unutrašnjosti stana

Stakleni stolovi

U većini slučajeva, stakleni stolovi su poput kombinacije detalja na modelu Untinzi. To je staklena ploča i metalne noge koje udvostručuju sjaj.

Izvrstan uredski stol u unutrašnjosti stana

Zanimljiv sastav ravnih linija i pravilnih kutova prikazan je u modelu Carpentians. Dizajnerica Diana Lu kombinirala je kromirani čelični okvir i dvostruku konzolu u obliku stakla sa staklenom površinom.

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Još jedan zanimljiv stakleni model privlači pažnju svojim originalnim nogama sličnim onima od koza za piljenje drva za ogrjev i dugom staklenom površinom.

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

Lakirani stolovi

Čini se da je bijela boja koja danas simbolizira lakirane uredske modele. Ova boja budi moderan stil, osvježava i osvjetljava unutrašnjost. Pogledajte stol za Umpine, njegova bijela lakirana završna obrada, poniklane ručke i originalna polica ispod čine ga neodoljivim.

Neusporediv uredski stol u unutrašnjosti stana

Previše svijetlo? Umjesto bijele možete odabrati stol s espresso nijansom. Ništa nije bolje od tamnih uredskih zidova i bijelog uredskog stola. Pogotovo ako se radi o lakiranom stolu sa sjajnim metalnim nogama za pojačavanje sjaja.

Prekrasan uredski stol u unutrašnjosti stana

A ovaj bijeli stol za Astro dodati će dašak modernosti isprepletene s rustikalnom romantikom. Polirane niklovane ručke poput šlag na torti.

Šarmantan uredski stol u unutrašnjosti stana

Akrilni stolovi

Posljednja dva modela predstavljena su akrilnim stolovima. Ovdje ćemo očito odmah osjetiti snagu i veličinu prozirnog namještaja.

Ako u sobi nema dovoljno prostora ili vam je potreban prostran stol, ali ne želite stvoriti efekt gomilanja, Akrilna opcija je izlaz. Prozirne stvari nekako lebde u prostoru.

Izvrsni uredski stol u unutrašnjosti stana

Stol za stol u uredu dizajnerice Amande Nisbet smjelo i praktično rješenje.

Dakle, pri odabiru računalnog stola za ured ili dom uvijek, prije svega, procijenite svoje stvarne potrebe. Trebate li dodatnu površinu za veliki monitor? 

Zapanjujući uredski stol u unutrašnjosti stana

Nemate uvijek besprijekoran red na stolu i potrebno vam je dovoljno prostora za postavljanje željenog, ali ne i estetskog izgleda? Trebate li kliznu policu za tipkovnicu?

Skladištenje papira? Ili je možda mala konzola za prijenosno računalo sve što vam treba? Uživajte u odabiru stola koji odgovara vašem osobnom ukusu, stilu i potrebama.

Zanimljiv interijer: Konceptni prijedlog kanadske tvrtke ACEANIS

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: