Trodimenzionalni šarm uređene geometrije: simfonija jednostavnih oblika u elegantnim komodama iz Aisinea

Namještaj s umetkom u obliku geometrijskih struktura

Na što prvo obraćamo pažnju pri odabiru namještaja? Najvjerojatnije na izgled. Tada ćemo početi proučavati i uspoređivati kvalitetu materijala i pribora, upotrebljivost, cijene i druge parametre.

Ali izbor će odrediti estetsku privlačnost. Upravo je to bio izračun dizajnera s interneta koji su stvorili kolekciju umetnutog namještaja. A dva predmeta od njega, ormar za blagovanje i komoda, mogu se vidjeti na ovoj temi stranice muzeja dizajna.

Prekrasan namještaj s umetkom u obliku geometrijskih struktura

Što izgleda prije svega? Dekorativna, vješto izrađena višebojna ploča mnogih pravilnih geometrijskih oblika, poput trokuta, trapeza, pravokutnika, čija kombinacija stvara originalni ukras s volumetrijskim učinkom.

Pogledajte sličan dizajn: Što se može napraviti od plastične boce? Prekrasna zbirka zanimljivih ideja za stvaranje originalnih stvari vlastitim rukama

Prekrasan namještaj s umetkom u obliku geometrijskih struktura

Svaki od elemenata izrađen je od furnira od prirodnog hrasta različitih nijansi, a za izražajnost linija i jasnoću kunaova i kutova dizajneri su odlučili koristiti okvire iz tamnog profila.

Je li moguće odmah utvrditi na kojem se mjestu nalaze spojevi vrata ili ladica? Najvjerojatnije ne, jer ne samo da geometrijske strukture skrivaju ove linije, već i oblik samih pokretnih elemenata koji slijedi obris crteža. Na pozadini lijepe i varljive fasade nisu vidljive ni ručke koje strše iznad ravnine.

Prekrasan namještaj s umetkom u obliku geometrijskih struktura

Takav umetnuti namještaj s pravom se smatra elegantnim i odvažnim u isto vrijeme, a prirodni materijali, plemenite nijanse i spektakularne fasade čine ga pogodnim za gotovo svaki interijer.

Prekrasan namještaj s umetkom u obliku geometrijskih struktura

Zanimljiv interijer: Jedinstveni namještaj s grafičkim dizajnerskim elementima iz studija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: