Transformacijska čuda: sklopive stolice za komode iz studija Azipa. NASA je osvojila nagradu na 2012

Lijepa sklopiva stolica s podstavljenim sjedalom

Upoznajte-višenamjenske sklopive stolice!

Predstavljanje ovog duhovitog kompleta održano je u gradu Valenciji 2011. godine na izložbi namještaja u Kini. Takav će nalaz zasigurno cijeniti gostoljubivi vlasnici koji nemaju veliku sobu.

Ove transformatorske stolice, kada se preklope, tvore noćni ormarić koji može ukrasiti bilo koji interijer. Može poslužiti kao stalak za suvenire ili cvijeće, a uspješno će igrati ulogu bočnog stola.

Osoba s maštom lako će smisliti još nekoliko načina korištenja.

Lubanja na višenamjenskoj sklopivoj stolici

Prekrasne stolice pored zida

Sklopive stolice

Pogledajte sličan dizajn: Izložbeni prostor za projekt Ipaina u Bologni

Lubanja na sklopivim stolicama u zatvorenom prostoru

Ama-ama je izrađena od drveta i Tekstila. Proizvođači su posebnu pozornost posvetili detaljima, dizajn je jednostavan i pouzdan. Sklopiva sjedala nude mnogi proizvođači, ali ova marka izgleda vrlo sofisticirano zahvaljujući zanimljivom uzorku na fasadi.

Mnogi su privučeni umjetničkom dizajnu, čiji stil podsjeća na stoljeće. Autor ovog modela Gospodin Simon smatra da je novost, estetika i funkcionalnost glavna stvar u svom radu.

Možete koristiti samo onoliko elemenata koliko ima gostiju u vašem domu. A dodatni će poslužiti, na primjer, kao stol za voće. Nadamo se da su čitatelji muzeja dizajna bili znatiželjni o ovom razvoju španjolskog dizajnerskog studija.

Crtanje na sklopivoj stolici

Crtanje na neusporedivoj stolici

Crtanje na elegantnoj stolici

Crtanje na višenamjenskoj stolici

Zanimljiv interijer: Šik kompaktnost: moderan transformatorski set za male prostore iz Ace

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: