Transformacija slike kućišta pomoću zidnog dekora apstraktnim slikama. Moderna umjetnost kao stilsko rješenje za interijer

Apstraktna slika na zidu

Izvrsno rješenje za dnevni boravak sa zadivljujućom panoramom izvan prozora

Ako ste obožavatelj modern art, the apstrakcionizam sigurno će biti po vašem ukusu. Takvim djelima dodijeljeno je posebno mjesto, jer prilično zamršeni crteži izgledaju zanimljivo u modernim interijerima, rađajući nadahnjujuću atmosferu.

Njihova uloga u dizajnu stanovanja gotovo je nezamjenjiva, jer značenje takvih slika ima izvornu bit, koja se izražava izvornim motivima, u njima svatko vidi značenje na svoj način.

Ponekad izrazita slika može prikazati već postojeću sliku vaše sobe ili nadopuniti prostor fascinantnim detaljima koji su potrebni prostoru.

Monokromatska apstraktna umjetnost

Veliki i odgovorni. Ovaj fragment prikazuje zanimljiv i jedinstven komad, uzbuđujući svojim neobičnim potocima. Sivi tonovi savršeno se uklapaju u sliku sobe, dovršavajući šik stil u unutrašnjosti.

Apstraktni monokromatski uzorak na zidu

Monokromatsko slikarstvo, Astronauti

Potezi akvarela izgledaju kao dva suprotna krila i jedno su jedno remek-djelo koje se ne može koristiti odvojeno, bez obzira na to što izgubi smisao. Kombiniraju dvije bijele fotelje ispod njih s pahuljastim jastucima.

Teksture koje postoje u sobi izgledaju skladnije, a crta koja ističe plave boje iz ostatka palete. Zapanjujuća dubina uzorka, bogat ton čine snažan naglasak u unutrašnjosti.

Zidni dekor apstraktnim slikama

Luksuzne napomene, televizija

Apstraktna slika u spavaćoj sobi

3 remek-djelo za zadivljujuću spavaću sobu

Neutralni komadi izvrsna su opcija za održavanje minimalizma. U sobi s hladnom paletom, potezi boja s toplim nijansama dodaju toplinu i udobnost.

Pogledajte sličan dizajn: Neka bude svjetla ili kako odabrati rasvjetu za svoj dom

Slika s apstraktnom slikom

Bilješke avangarde, Astrologija

Šarene opcije

U unutrašnjosti ispod, tako da nema svijetle i sočne boje, pa su vlasnici kuća odlučili ulijevati u životni prostor uz pomoć slike. Učinak je bio impresivan.

Apstraktna višebojna slika

Pastelne boje oživljavaju sobu, Oceanside

Svijetle apstraktne slike na zidu

Hrabra izjava zidnog slikarstva

Za odvažni industrijski stil, sočne boje su one koje definiraju i dodaju energičnu atmosferu i osjećaj usredotočenosti na mjesta na kojima nedostaje takvih senzacija. Svijetloplava boja unosi djelić topline u okoliš, razrjeđujući hladnu pozadinsku sivinu.

Kreativni zidni dekor s apstraktnom slikom

Jednobojno sivo u hladnom okruženju, NASA

Modernost se susreće s klasikom. U sobi s tako detaljnim vijencima i luksuznim crnim namještajem apstrakcija izgleda izvanredno, ali njezin se izgled savršeno stapa sa slikom interijera, kao da ga nadopunjuje.

Velika apstraktna slika u dnevnoj sobi

Šareni elementi, astrolozi

Apstrakcionizam s elementima plemenitog zlata

Na ovoj je slici umjetnik prikazao žute naglaske takvim redoslijedom da stvaraju iluziju svjetlucanja. Umjesto tradicionalnog položaja na zidu, remek-djelo je postavljeno uspravno na klupu koja se koristi kao ukrasni komad.

Apstraktna slika Plus veličine na zidu

Dragocjeni odsjaji na platnu, televizija

Ovaj fragment je komad namještaja koji odgovara paleti boja, ali se tako svijetlo i odvažno ističe. Nježni i mekani potezi akvarela i kombinacija boja dočaravaju zanimljive asocijacije.

Mala apstraktna slika iznad komode

Motivi zlatnih listića za šik dizajn, NASA

Uvijek tražimo originalne i kreativne ideje za dekor za naš dom, isprobavajući različite i odvažne mogućnosti na slici interijera. Ali kad Inspiracija završi, treba je obnoviti, obraćajući pažnju na apstraktna remek-djela moderne umjetnosti.

Fascinantna radnja, kombinacija boja, sjecište linija i originalni stil prezentacije na platnu segment su dizajna koji će se usredotočiti na sebe, oživjeti atmosferu i zasititi je zadivljujućim motivima na platnu. Samo mali komad na zidu, ali njegovu snagu ne treba podcjenjivati.

Zanimljiv interijer: Transformirajmo dosadnu atmosferu: razne jedinstvene i atraktivne foto tapete

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: