Temple of design Achinniešto ne traje vječno osim duše, ljepote i ljubavi

Kreativna polica s knjigama

Nije ni čudo što je danas predstavljen interijer takvog objekta kao što je Internet, u stvari, koji je hram samog dizajna i postojećih ukrasa povezanih s tim konceptom.

Mogućnost uživanja u ljepoti elemenata koji čine osnovu, kako pročelja, tako i unutarnjeg uređenja ovog predmeta, kao i razmišljanja o čistoći ljudske duše i svrsi nečijeg bića-čimbenici koji su se prvi put uspjeli kombinirati u zgradi koja nije povezana s zgradama vjerske prirode.

Fasadna fasada uređena je u obliku platna koja, zahvaljujući oštrim kinkovima, samo pojačavaju učinak postojeće vizualne iluzije. Svijetli ispis, zahvaljujući kojem su ukrašeni vanjski elementi, privlače pažnju izdaleka i stvaraju potrebno raspoloženje s praga.

Tek približavajući se malo bliže, postaje jasno da se korišteni ukras temelji na vjerskim simbolima, i to potpuno poznatim, poput kršćanskog križa, muslimanskog polumjeseca ili Davidove zvijezde, i rjeđim, koji ima više okultno značenje. Ova se tehnika još jednom usredotočuje na ljudsku toleranciju i izbjegavanje oružanih sukoba na vjerskoj osnovi.

Pogledajte sličan dizajn: Tri elegantna izgleda u kolekciji stolova iz studija 5

Dizajn fasade zgrade

Uređenje interijera odlikuje se ozbiljnošću i pomalo opresivnom atmosferom. Kombinacija boja u unutrašnjosti, zasićena tamnim nijansama, čiji su izvor kamen i određene vrste drveta, a tu je i element koji vam omogućuje stvaranje potrebne emocionalne pozadine.

Kreativni zidni ukras u dizajnerskoj kući

Teška krila metalnih vrata s reljefnom površinom otvaraju ulaz u sobu, gdje svakog gosta dočekuje strogi arkanđeo, čiji pogled prodire poput rendgenskih zraka i automatski određuje omjer tamne i svijetle strane ljudske duše.

Rešetkaste pregrade u dizajnerskoj zgradi

Prikaz Adama i Eve predstavlja djevičanstvo i čistoću ljudskih misli koje bi trebale prevladati nad osnovnim željama. Izvorna tehnika izvođenja takvih biblijskih likova čini njihov izgled još spektakularnijim.

Skulptura u unutrašnjosti zgrade dizajna

Taj je učinak moguć korištenjem staklenih površinskih elemenata i osvjetljavanjem nekih dijelova tijela, zbog čega izgledaju kao da sjaje iznutra. Takvi predmeti dekora i interijera zasićuju dizajn carapa stilskim značenjem povećavajući dubinu tematskog sadržaja.

Crni strop s dizajnom zgrade

Zanimljiv interijer: Što nam je predstavila ljetna prodaja dizajnerskih predmeta 2014. godine rezultati značajnog događaja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: