Tapecirani drveni stolci za kavu u svojoj jednostavnosti upečatljivo inženjersko rješenje Caroline Lareau

Prekrasna drvena stolica na kotačima

Mnogi od nas vjeruju da je drvo čvrsta masa, ali čak se i stereotip može uništiti. Ne tako davno, talentirana Nizozemska dizajnerica Televizije (Caroline Lareau)pokazala je to javnosti. Dobitnica je velikog broja nagrada i nagrada u arhitekturi i umjetnosti za svoja hrabra, kreativna i neočekivana djela.

Genijalni stručnjak u 2011. godini javnosti je pokazao jedinstvenu kolekciju dizajnerskog namještaja nazvanog Carpinois, izrađenu od svijetlog hrastovog drveta. Ova serija uključuje tri različite stolice i jednu klupu. Sve ove predmete ujedinjuje neobičan dizajn s brazdama urezanim na površini.

Zahvaljujući ovom originalnom dizajnu, stolice i klupe savijaju se pod težinom sjedeće osobe, zadivljujući javnost svojom fleksibilnošću i svestranošću. Tako je u tim radovima dizajner kombinirao tvrdoću s otpornošću i elastičnošću. Kupac može odabrati jednu od četiri opcije slušalica za svoj apartman.

Pogledajte sličan dizajn: Minijaturni kalendar Tatsui Tanaka: smiješne scene na fotografijama za svaki dan

Drvena stolica s mekim sjedalom

Lijepa stolica s podstavljenom bazom

Oni će se nesumnjivo savršeno uklopiti u bilo koji ukras, ne samo moderan, već i klasičan i tradicionalan. Takvi će modeli izgledati izuzetno zanimljivo u kući ili stanu s interijerom dizajniranim u ruralnom ili industrijskom stilu. Učinkovito, lijepo i funkcionalno!

Majstor je proveo više od 600 sati u izradi ovih kreativnih remek-djela. Kao rezultat toga, dobila je jedinstvene, originalne i neusporedive predmete interijera koji zadivljuju oko svojom ljepotom, svjetlinom i estetskom privlačnošću.

Jedinstvena klupa s vizijom od drveta

Ove prekrasne stolice, stolice i klupe izgledat će sjajno u bilo kojem kutku stana. Pokušajte ih instalirati u kuhinji ili u salonu za goste. Osim toga, oni će biti nezamjenjivi u slučaju neočekivanog dolaska gostiju.

Zanimljiv interijer: Na dvije noge, ali s repovima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: