Tajanstveni dekor u gotičkom stilu-stvaramo tajanstvenu atmosferu starih dvoraca

Dekor dnevne sobe u gotičkom stilu

Danas vam se nudi jedan od tajanstvenih stilova gotičkog dizajna. Uvijek je povezan s tamnim elegantnim elementima i uvijenim uzorcima. Njegova domovina je Europa ICE-ICE stoljeća, t.e. ovo je prilično drevni stil gradnje zgrada i uređenja prostora. Tajanstvena arhitektura dvoraca srednjeg vijeka odmah mi pada na pamet.

Pogodnost stila je u tome što vas ne ograničava na samo jedan smjer. Možete izdržati dizajn sobe u tamnim bojama i odmah mu dodati nekoliko svijetlih točaka svojstvenih drugim smjerovima.

Postoji mnogo mješovitih stilova koji su danas vrlo popularni. Na primjer, tradicionalni gotički i viktorijanski, vampirski gotički i romantični. Sve ovisi o vašem raspoloženju i izboru.

Ako želite napraviti dekor kuće u tradicionalnom gotičkom stilu, ne možete bez takvih zamršenih značajki kao što su lukovi i svodovi. Upravo bi se ti sastavni elementi europskih katedrala trebali koristiti u uređenju vašeg prostora.

Pogledajte sličan dizajn: Uskoro! Jedan od najiščekivanijih naprava spreman je doći pred kupce

Kućni ured u gotičkom stilu

Preporučuje se bojanje ili ukrašavanje zidova ispod grubog neotesanog kamena, od kojeg su u srednjem vijeku građeni dvorci. Prilikom odabira nijansi, dajte prednost teškim sivo-plavim, sivim, tamno bež bojama.

Pokušajte stvoriti sjene i obrise na kunaovima kamenja. Ne zaboravite koristiti tapiserije, debeli brokat i baršun. Komadi draperijske tkanine mogu visjeti od stropa do poda za dašak drame u unutrašnjosti.

Spavaća soba u gotičkom stilu

Zatim ćete pronaći najzanimljiviji dio u stvaranju gotičkog stila: pronalaženje i kupnja namještaja. Pažljivo pregledajte kataloge proizvođača namještaja, jer vam uobičajena situacija neće odgovarati.

Od pribora, predmeti izrađeni od kovanog željeza, kao i lampioni i svjetiljke u viktorijanskom stilu, bit će posebno relevantni. Također ne zaboravite odabrati odgovarajuće jastuke i pokrivače, prekrivače i jastučnice.

Glavna stvar je uključiti maštu. Čak i nekoliko navedenih predmeta u gotičkom stilu dodati će originalnost i originalnost vašem domu.

Blagovaonica u gotičkom stilu

Spavaća soba u crnim tonovima

Kupaonica u gotičkom stilu

Zanimljiv interijer: Jedinstveni projekt IPA-nevjerojatna harmonija gotičke crkve i ultramodernog kompleksa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: