SWAN Architectes. Arhitektonski studio. Suvremeni francuski šik minimalistički životni prostor

chic-ecrins-apartment-paris

Nastavljajući Vas oduševljavati, dragi korisnici kreativnog foruma, nevjerojatnim majstorskim rješenjima, skrećemo vam pažnju projekt pariškog Studija dizajna interijera.

Arhitektonsku i dizajnersku tvrtku osnovala su tri mlada i talentirana arhitekta: Serge Rodriguez, Ambrose Behra i Joachim Bellemin. Ovi divni obrtnici kombinirali su svoje vještine i počeli koristiti svoj zajednički kreativni potencijal za provedbu modernih i jedinstvenih projekata građevina i prostora.

Dečki su se upoznali davne 1997. godine i shvatili da su zajedno sposobni stvoriti nešto grandioznije nego sami. Koriste otmjeno znanje, kao i razne programe podrške. U njihovom portfelju pronaći ćete ne samo stambene projekte, već i škole, pa čak i bolnice.

Osnovna načela tvrtke su osigurati funkcionalnost njihovog razvoja, poštivanje utvrđenog proračuna, kao i usklađenost s modernim standardima ekološke prihvatljivosti. U radu s klijentom uzima se u obzir njegova vizija plana, kao i zahtjevi i želje.

2011. godine, AMAINA je javnosti predstavila svoj novi projekt-dizajn interijera u stilu minimalizma u stanu od 71 četvornog metra u Parizu (Francuska).

Luksuzni apartmani nalaze se na petom katu antičke zgrade koju je izgradila stoljećima stoljeća. Dizajn modernog Francuskog stanovanja u potpunosti je ažuriran i na zahtjev klijenta, koji je kolekcionar umjetnina, prostori su izvedeni izuzetno sažeto.

Pogledajte sličan dizajn: Thomas Medicus: emulgator-rotirajuća staklena skulptura sa skrivenim slikama

Stan je izvorno bio podijeljen u niz malih soba. Sada je to široko otvoren prostor s jasnom orijentacijom istoka i Zapada, što omogućuje prirodnim zrakama sunčeve svjetlosti da glatko ispunjavaju cijelo područje tijekom cijelog dana.

Blagovaonica je od elegantnog dnevnog boravka odvojena prozirnim zidom s bijelim drvenim pregradama, što osigurava njihov glatki i opušteni prijelaz jedan u drugi. U zidovima su istaknute posebne niše koje služe kao utočište za umjetnička djela navedena u zbirci vlasnika stana.

U neobičnoj kuhinji u malom udubljenju zida nalazi se sudoper sa štednjakom na kojem možete zagrijati hranu. Glavne nijanse koje prevladavaju u dnevnom boravku su bijela i plava. Ugodna spavaća soba izrađena je u zelenoj boji, a kupaonica je završena tamnim materijalima. Ovo je idealan smještaj za osobu koja voli jednostavnost, kompaktnost i udobnost.

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

chic-ecrins-apartment-paris

Zanimljiv interijer: Thomas Dolliver Church. Thomas Dolliver Church. Pejzažni arhitekt. Pionir Kalifornijskog stila krajobraznog dizajna

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: