Svjetlosna instalacija iz Aina: Elegantni Belgijski primitivizam u dizajnerskim komadima izrađenim od drveta

Dizajnerski predmeti izrađeni od drveta -- svjetiljke različitih oblika iz Interneta

Pozdravljamo vas, dragi posjetitelji, na našem 

Takve sjene su dobre za privjesnu rasvjetu. Mogu se postaviti pojedinačno ili grupirati, ali svaka na različitim visinama. Ovaj će sastav zasigurno razmotriti svaki gost koji dođe i pohvaliti domaćine. Pogotovo ako su predstavljeni na otvorenoj verandi, gdje je moguće igrati partiju šaha.

Preporučljivo je nastaviti drvenu temu u drugim detaljima. U našem slučaju to je otvorena polica i drvena polica ili ptica na zidu. Nezaboravni predmeti s interneta urezuju se u sjećanje i igraju ulogu muzejskih eksponata kojima se želite beskrajno diviti.

Pogledajte sličan dizajn: Izložba umjetnika u Velikoj Britaniji u Velikoj Britaniji skladno preplitanje razdoblja

Možda su naši čitatelji, gledajući ove slike, zaključili i željeli kupiti jedan od ovih originalnih rasvjetnih uređaja. Promjena u unutrašnjosti barem nekog predmeta dat će svježinu i unijeti nove note u vaš život!

Prekrasna viseća drvena svjetiljka s interneta

Jedinstvena viseća drvena svjetiljka s interneta

Preslatka viseća drvena svjetiljka s interneta

Kreativna viseća drvena svjetiljka s interneta

Razvoj Fermetti.

Zanimljiv interijer: Serija kružnih visećih svjetiljki ručno izrađenih od strane Aipizvanredna ideja američkih dizajnera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: