Svježi dizajn i boja 3 ispis

Dobrodošli na Forum-Grad. Nije tajna da 3D pečat je hrabar proboj u postignućima cijelog čovječanstva. Snovi se ostvaruju – crteži "oživljavaju" i postaju voluminozni. Osim toga, postalo je poznato da je trgovina MakerBot iskoristio jedinstvenu priliku za suradnju s dizajnerom Martha Stewart, da biste stvorili set stolnih dodataka koji se jednostavno mogu ispisati u vašem domu, pokazujući svoj nezaustavljivi let mašte. Ova tvrtka ima ekskluzivni plan ispisa i obojene plastične niti.

Zamislite da će zapanjujuće ideje slavnog majstora otkriti svijet u kojem se predmeti estetike i teksture mogu preuzeti i ispisati na 3D-pisaču.

3 pisač i šarene vrpce njujorškog dizajnera Interneta

Rešetkasta kolekcija od Martha Stewart sastoji se od stalka, prstenova za salvete, LED svijećnjaka i držača. Elementi su izrađeni u tri boje: nebesko plavoj, limunskoj i svijetlo zelenoj. Šarm daje osebujna konstrukcija modela i potpis umjetnika.

Pogledajte sličan dizajn: Korisni savjeti za uređenje proračuna

Šarene vrpce bit će dostupne svima u trgovinama MakerBot u Njujorku, Bostonu i GMT – u, kao i na njihovim službenim stranicama. Sada je lako pretvoriti jednostavne dijelove u nevjerojatne kuhinjske predmete s potpisom.

Rešetkasta kolekcija šarenih vrpci njujorškog dizajnera Aina

Rešetkasta kolekcija šarenih vrpci njujorškog dizajnera Aina

Rešetkasta kolekcija šarenih vrpci njujorškog dizajnera Aina

Šarene vrpce u njujorškoj trgovini

Zanimljiv interijer: Struktura Shell Lace od Tonk Liu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: