Svemirski stil u dizajnu interijera – fotografije kreativnih ideja

Foto kolaž interijera s kozmičkim naglaskom

Inspirirani svemirskim dobom sredinom stoljeća, mnogi su dizajneri počeli koristiti neusporedivu temu zvijezda i planeta u svojim projektima: od zidnih satova do šalica.

Ovo je vrijeme utjecalo na maštu ne samo znanstvenika, već i arhitekata i dekoratera. U današnjem članku predstavit ćemo vam zadivljujuća i izvanredna rješenja za uređenje apartmana koja atmosferi mogu dati neusporediv šarm i magnetizam.

Industrijski dizajner za Iphine (George Nelson) dizajnirao je utilitarni sat s elegantnim višebojnim izgledom. Šareni raspon predmeta savršeno se kombinira s plavim i narančastim nijansama u ovoj sobi.

Stolica i ormar u unutrašnjosti sobe

Blagovaonica iz Interneta

Ikoničan sat Na internetu ima dramatičnu siluetu s crvenim, crnim i bijelim tonovima u ukrasu koji utjelovljuju svemirsko doba dizajna u svom najboljem izdanju. Stvoreni 1948. godine, ostali su popularni više od pola stoljeća.

Prekrasan sat u crveno-crnom izgledu

Retro Satovi

Višebojna verzija (koja se ponekad naziva i "atomski sat") izgleda sjajno u ovoj elegantnoj kuhinji. Unosi dašak vedrine u minimalistički dizajn interijera.

Mala stolica u unutrašnjosti

Kuhinja iz Interneta

Interpretacija modernog dekoratera amapina (Jonathan Adler), luster Amapina odlikuje se nevjerojatnom elegancijom. Brojne žbice izlaze iz središnje metalne sfere, imaju vrhove s pjenušavim kristalima koji stvaraju izvanredan svjetlosni efekt.

Šik luster iznad stola u blagovaonici

Blagovaonica iz Interneta

Svjetlucave zvijezde niklovane ručke savršeno nadopunjuju ovu elegantnu drvenu komodu.

Kupaonica od Ace, Ace, Ace, Ace

Čuvena viseća nijansa svjetiljke od majstora Aimina izvorno je razvijena 1947. godine. Genijalna upotreba materijala (mekani bijeli polimer i žičani okvir) uklanja odsjaj i pruža obilno difuzno svjetlo.

Pogledajte sličan dizajn: Kako pravilno koristiti ciglu u unutrašnjosti različite mogućnosti završne obrade zadovoljit će najzahtjevnije estete

Šik svjetiljke u unutrašnjosti

Projekt iz NASA-e

Još jedna šarmantna svjetiljka ima čvrstu unutarnju čeličnu konstrukciju ukrašenu bijelom plastikom.

Bijela svjetiljka iznad stola za blagovanje

Blagovaonica iz Interneta

Koje dijete neće biti oduševljeno ovom blistavom nebeskom spavaćom sobom? Soba s nevjerojatnom panoramskom slikom na stropu bit će san za male astronome ili astronaute.

Dekoracija dječje sobe u svemirskom stilu

Dječji vrtić iz Interneta

Posuđe i kućni namještaj tvrtke Ice-Ice su vrlo popularni i trenutno. Keramičke šalice, tanjurići i zdjele ukrašeni su raznim kozmičkim objektima: raznobojnim zvijezdama, satelitima, planetima i letećim tanjurima.

Šalica s prekrasnim uzorkom

Prekrasno posuđe

Obratite pažnju na sljedeću pregaču s neusporedivim ukrasom. To će biti prekrasan poklon za svaku domaćicu.

Ženska haljina s ukrasom

Luksuzni Tekstil

Ova luksuzna stropna svjetiljka ima sažetu i minimalističku siluetu koja utjelovljuje leteći tanjur.

Viseća svjetiljka okruglog oblika

Privjesna rasvjeta iz NASA-e.com

Šarmantne svjetiljke poznatog slikara stakla Azipa (Steve Fellerman) stvaraju čarobnu atmosferu u gradskom baru Great Barrington.

Rasvjetni elementi u unutrašnjosti

Prekrasna rasvjeta

Finski dizajner Iphine (Eero Aarnio) stekao je svjetsku slavu 1960 – ih nakon što je razvio neobičnu udobnu stolicu u obliku lopte.

Okrugla bijela stolica s crvenim madracem

Zapanjujući namještaj

Ova viseća stolica za animaciju izrađena je primjenom prozirne plastike. Ne samo da ukrašava životni prostor, već i vizualno ne zatrpava prostor ograničene veličine. Takve jedinstvene slušalice čine šarmantno čarobno okruženje.

Viseće prozirne stolice

Bazen s interneta

Još jedan hiroviti zidni sat na Internetu stvara osjećaj pokreta.

Oblikovani zidni sat

Sat iz oceana

Cijela ova soba održavana je u dramatičnoj crno-bijeloj shemi boja koja uključuje brojne nijanse sive. U isto vrijeme, ukras nadopunjuje originalna Svjetiljka Cana, skulpturalni jastuci od filca i lijepa podna svjetiljka!

Fotelja za opuštanje u unutrašnjosti dnevne sobe

Gostinjski salon iz Interneta

Predstavili smo vam veličanstvene modele garnitura namještaja i ukrasa, dizajnirane u fantastičnom i neusporedivom svemirskom stilu.

I jesu li vam se svidjeli ovi predmeti dekora i interijera? Želite li ih koristiti za ukrašavanje apartmana?

Zanimljiv interijer: Načela modernizma za energične ljude

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: