Svaki materijal je dobar za dizajn, glavna stvar je imati maštu!

Prekrasne drvene stolice

Carro Claret, španjolski dizajner, pozvao je građane da sudjeluju u neočekivanom projektu: stvoriti stolice koristeći isključivo vlastitu maštu i improvizirane materijale.

Radi praktičnosti pričvršćivanja dijelova takvog namještaja, posebno su razvijene mehaničke konstrukcije. Trenutno gosti naše stranice imaju priliku upoznati se s rezultatima neobičnog eksperimenta.

Ljudi raznih specijalnosti zainteresirali su se za stvaranje nevjerojatnog namještaja, uključujući" učenike " Zaklade Iasina, čiji je cilj pomoći beskućnicima u prilagodbi života.

Metalni dijelovi za izradu stolica

Izložba je bila pravi rezultat projekta. Održano je u Barceloni, u galeriji Astina.

Pogledajte sličan dizajn: Mike Voren: originalni drveni stol za krijesnice za romantičnu večeru za Noć vještica

Drvene stolice na izložbi u NASA-i

Kao što objašnjava organizator rada, glavni cilj bio je pružiti svakom sudioniku priliku da se dokaže u autorskom dizajnu namještaja, utjeloviti svoje ideje i fantazije, naglasiti vlastitu originalnost. Ovdje se nije težilo stvaranju savršenog namještaja s profesionalnom preciznošću.

Ručno izrađene stolice

Djela su bila vrlo raznolika i često su podsjećala na svoje tvorce. Dakle, skateboarder je koristio slomljenu dasku, vatrogasac je koristio komade spaljenog drveća, sluškinja je uzela otiske potplata željeza kao ukras svoje stolice.

Naslon stolice od spaljene daske

Općenito, u pitanju su bili potpuno neočekivani materijali: Ženske tajice, komadi tepiha, torbica. Njihova upotreba omogućila je dobivanje zanimljivog i neobičnog namještaja koji nosi otisak svog tvorca.

Ručno izrađena stolica od otpadnih materijala

Zanimljiv interijer: Pletenje i heklanje: tapecirani namještaj londonske dizajnerice Claire-Anne O ' Brien

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: