Suvremene ideje o vezenju i obruču

Zidna ploča s vezom u raznobojnim geometrijskim oblicima iz Ace

Geometrijski vez iz Interneta

Mnogi posjetitelji muzeja dizajna imaju konce. Pretpostavljamo da ako trenutno ne vezete, uskoro ćete to raditi jer će današnji projekti nesumnjivo nadahnuti vlastite zanate. Ne treba se miješati s bakinim vezom!

Zapravo, predstavljeni projekti imaju puno modernog, ovdje su prisutni netradicionalni pristupi i zato ih volimo. Ako, pak, ne možete umetnuti konac u iglu, ne brinite, u drugoj polovici današnjeg članka fokus je na obruču za vez. Da, drveni obruči! Želite znati više?

Suvremene ideje o vezenju

Ovaj projekt je jednostavan način za stvaranje modernog prirodnog okruženja.

Zidna ploča s vezom u raznobojnim geometrijskim oblicima iz Ace

Vezeni umjetnički projekti iz Interneta

Uz pomoć niti možete ukrasiti stvari koje nosite (sunčane naočale, šešir itd.d.). Odaberite fotografiju i dodajte šareni, teksturirani dodir interijeru!

Vezene fotografije s interneta

Vezene fotografije s interneta

Spirograf-stil spajanja fotokartica iz Isa podsjetnik da jednostavni oblici i ručni rad čine prekrasan interijer. U vrijeme kada su se AIP-ovi odmorili, otkrili smo dizajne AIP-a. Nadahnuti i kreativni, ne mislite ?!

Spirograf-stil spajanja fotokartica s interneta

Spirograf-stil

Vezena abeceda ispod nije ništa drugo nego bajkovita slova. Svijetlo ružičasta na crnoj boji u kombinaciji je atraktivna sama po sebi.

Abeceda izvezena ružičastim nitima na crnoj pozadini

Ružičasta abeceda

Malo skandinavskog stila u ovom kompletu za vezenje od drvene jabuke iz Ace! Šperploča od breze pozadina je šarenog, modernog vezenja.

Pogledajte sličan dizajn: Uvjerite se u raznolikost dizajnerskih rješenja i originalnost kreativnih impulsa na primjeru Kolekcije ini-Ina?s

Vezene raznobojne jabuke iz Interneta

Rukotvorine iz Ama Shop Amapa

Ova geometrijska žirafa na obruču predstavlja moderan print naglašen ručnim vezom. Kombinacija boje vode s crnom niti stvara svijetli teksturirani efekt. Pogledajte pozadinu platna to je boja mente!

Žirafa izvezena tirkiznim nitima na bijeloj pozadini

Tirkizna žirafa

Uživajte u suvremenom umjetničkom vezenju Na internetu. Njezin geometrijski model. Ona vas je inspirirala?

Geometrijski vez zelenim nitima na sivoj pozadini iz asa

Geometrija Oceana. Benning

Mi smo potpuno i potpuno inspirirani modernom umjetnošću na Internetu. Ispod je djelo stvoreno pomoću niti i tkanine. Ako uopće nemate vještine kao ovaj dizajner, u svakom slučaju, trebali bi vas nadahnuti da smislite projekte koji se mogu obaviti bez pomoći obruča.

Tekstilna aplikacija s raznobojnim nitima na crnoj pozadini s interneta

Rad Takashi Iwasaki

Projekti "uradi sam" bez vještina šivanja

Budite spremni ukloniti niti jer će se u ovom odjeljku Sve odnositi na obruče! Da, postoji mnogo projekata za koje su ti savršeni okrugli drveni oblici savršeni. Koristite obruč odgovarajuće veličine i prilagodite projekt svojim omiljenim bojama!

Drveni okrugli podmetači obloženi obojenim nitima

Obruč od plute

Ovaj viseći dizajn iz Amainea lako se može stvoriti obručima, pređom i nekim drugim materijalima. Ovdje se sviđa upotreba umjetnog zelenila, jer je to prekrasna kreacija na Internetu. Obruč, ogledalo, mrlja, remen i nekoliko vijaka sve što vam je potrebno za izradu vlastite verzije. Lijep oblik i visoka funkcionalnost ono su što razlikuje ovaj dizajn!

Okruglo ogledalo u drvenom okviru ukrašeno kožnim remenom od strane Ace

Ogledalo iz Interneta

Još 2 nepretenciozne izvedbe. Prvo: moderna kružna viseća polica izrađena od unutarnjih dijelova dva obruča. Ovaj super jednostavan projekt ne sadrži nikakve čavle ili vijke samo pištolj za ljepilo! Koristite ga za prikaz svjetlosnih elemenata, vrh se može obojiti u sočnu boju.

Okrugla viseća polica

Viseća polica

Drugo: zidni projekt koji kombinira trend miješanih materijala. Mramor, Metal, pređa i drvo-moderno i moderno!

Zidni pano od različitih materijala: metal, pređa i drvo

Viseći projekt dizajna

Mnogo ideja rođeno vam je u glavi nakon čitanja ovog članka? Pokušajte oživjeti!

Zanimljiv interijer: Internet: originalni slučaj za ukrasni jastuk Uradi Sam u nekoliko trenutaka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: