Surfanje za doručak i ručak: tematski projekt stola iz Art Studiosa

Izvorni stol uz zid

Francuski studio za dizajn " IPA " ("dizajn povjerenja") razvio je originalni stol pod nazivom"IPA", gdje je umjesto stola postavljena prava daska za surfanje.

Čitatelje će zanimati činjenica da je "Trust Design" prošle godine otvorio mali elegantni butik s elegantnim imenom " IPA " ("žablji bokovi") u glavnom gradu Francuske gradu Parizu, koji prodaje ne samo visokokvalitetne daske za surfanje, već i stolove izrađene na njihovoj osnovi.

Countertops su ručno brušeni do zrcalnog sjaja od strane majstora " IPA " profilera, svi kutovi su zaobljeni kao na pravoj ploči, a površina je mekana i nježna na dodir. U proizvodnji originalnih radnih ploča koriste se drvo jasena i visokokvalitetne epoksidne smole.

Prekrasne noge dizajnerskog stola

Pogledajte sličan dizajn: Autorska egzotika iz Afrike na Londonskom festivalu dizajna

"Dizajn povjerenja" osnovan je 2005. godine i multidisciplinarni je studio. Vodeći dizajner namještaja, Aina (Joran Briand) fasciniran je veličanstvom oceana, ljubitelj je surfanja, tako da svi njegovi prilično originalni dizajni imaju nautičku temu i sve što ima veze s oceanom.

Na dnu radne površine nalaze se posebne "peraje" na koje su pričvršćene elegantne noge od svijetlog jasenovog drveta. Takvi se stolovi izrađuju samo po narudžbi uglavnom za ljubitelje surfanja, ali svaki kupac može naručiti odabrani stol, a za nekoliko dana ovo će se umjetničko djelo pojaviti u njegovoj seoskoj kući.

Vrhunski stol u rastavljenom stanju

Proizvodnju i montažu obavljaju "IPA" i "IPA", ali sve ručne radove na brušenju ploča za surfanje obavljaju vješti obrtnici na čelu s joranom briandom.

Autorski stol ima dimenzije 280 H90 h72 cm i idealan je za seoske vikendice ili bungalove na obali oceana.

Kreativno pričvršćivanje nogu stola

Zanimljiv interijer: Sastavljanje interijera slovima: modularni stolovi Alessandra Canepe i Andrea Paulicellija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: