Sukob različitih kultura i okruženja u skulpturama i 3 slike s animeom

Kreativni 3 crtani film Uspavana ljepotica

Američki umjetnik Ace-Ace (Paul Louise-Julie) proveo je više od 7 godina u istraživanju civilizacija afričkog kontinenta. Cijelu 2013. godinu proveo je na dugom putovanju zapadnom Afrikom i pustinjom Sahara, proučavajući život i umjetnost plemena i nacionalnosti ove regije.

Danas na stranicama Muzej dizajna upoznat ćemo vas s nekim slikama ovog jedinstvenog umjetnika rođenog u Francuskoj, ali s korijenima na afričkom kontinentu.

Vraćajući se u Njujork, gdje umjetnik trenutno živi i radi u svom ateljeu, Paul Louise-Julie napravio je jedinstvenu seriju ilustracija i originalnih skulptura, prikazujući u njima nova znanja i otkrića stečena na dugim putovanjima.

Slika se zove "Uspavana ljepotica" i ovdje je umjetnik uspio prenijeti publici pogled s dubine oceana na nevjerojatnu sliku plutajuće ženske figure i škole riba koje kruže u blizini.

Treba napomenuti da Paul izrađuje sve figure od papira, a zatim ih lijepi na platno, gdje je prethodno uz pomoć akrilnih boja već nanesena određena pozadina.

Čudesan 3 anime slika Uspavana ljepotica

Prekrasan 3 anime slika Uspavana ljepotica

Izvorna kompozicija pod nazivom " IPA " prikazuje spoj skulpture, uobičajene među narodima Afrike i umjetnosti origami, koja je nastala u drevnoj Kini, a svoj razvoj dobila je u Japanu u srednjem vijeku.

Umjetnik izrađuje sve figure snježno bijelih konja prema klasičnoj shemi origami bez upotrebe ljepila, već samo presavijanjem lista papira.

Pogledajte sličan dizajn: 8 primjera prozirnog namještaja koji sobi daje neobičan izgled

Dekorativna skulptura u Kini

Čudesna ukrasna skulptura u Kini

Sljedeća jedinstvena slika, koju je Paul napravio u 3. formatu, prenosi nam cijelu dubinu malog umjetnog ribnjaka s vodenim biljkama i jatom "zlatnih" i običnih riba.

Uz pomoć akrilnih boja, nadareni umjetnik uspio je napisati i najmanje detalje, a cjelokupni izgled zadivljuje maštu neiskusnog gledatelja. Slika pod nazivom "Kupala" uključuje više od 72 predmeta izrađena od papira, kao i nekoliko listova zlatnog lista.

Prekrasna slika kupala s 3 oceana

Lijepa 3 slika kupala

Sastav "prolazni glasovi" sastoji se od tri dijela-lik afričkog idola podijeljen na dva dijela, ženska glava i jato dizalica koje lete. Posebno izrezani komadi japanskog papira Hoji presavijeni su na poseban način kako bi se stvorio graciozan Kip ženske glave.

Nevjerojatna kompozicija prolazni glasovi

Polovice figure idola izrađene su od pravog egipatskog papirusa, a žičani okvir održava oblik, poput ženske glave. Kontrast cijele kompozicije je u tome što je krhka ženska glava zatvorena u "zagrljaj" snažnog muškog profila, a nepotrebne misli lete s platforme uma u obliku bijelih papirnatih dizalica.

Ukrasne skulpture labudova

Neobične ukrasne skulpture labudova

Svojim djelima Paul Louise-Julie prikazuje spajanje različitih civilizacija i kultura u jedinstvenu cjelinu. Znanstvenici su odavno iznijeli teoriju da su sve nacionalnosti koje trenutno žive na planeti Zemlji došle s afričkog kontinenta. Možda će uskoro u neistraženim džunglama središnje Afrike pronaći nepobitne dokaze o svojoj tvrdnji.

Zanimljiv interijer: CJ Hendrie: jedinstveni crteži iz serije "50 proizvoda u 50 dana"

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: