Stilski zakrivljeni oblici u dizajnu drvenih stolica unaprijed određuju očekivani bučni uspjeh novih proizvoda

Šik stolice izrađene od drveta

Jedan od najčešćih putova modernog dizajna je biomimikrija. Arhitekti ga široko koriste za stvaranje zapanjujućih zgrada i građevina, inspiraciju crpe iz prirode i posuđuju ideje iz struktura poboljšanih evolucijom.

Evo sjajnog primjera takve kreativnosti, ergonomije i stila-sve u jednom kompletu-drvena stolica koja se s lakoćom može koristiti u nekoliko različitih oblika.

Ovaj set ima vrlo neobičan dizajn: može se koristiti kao jedna stolica s odvojenim naslonom za noge, ili kao dvije odvojene stolice, ili stolica i dvije stolice, ili čak kao stolica s naslonom za noge i stolica!

Pogledajte sličan dizajn: Robna marka: Moda na kunau dopuštenog

Jedinstvene stolice od drva

Dizajner je inspiriran prstenovima koji se mogu promatrati unutar debla stabla, koji zapravo predstavljaju starost stabla.

Set se sastoji od veličanstveno izrađenih slojeva zakrivljenih listova šperploče koji se koriste za ponovno stvaranje prsten, kao osnovni oblik. Glatke krivulje, zajedno s poliranom površinom, kombiniraju sirovinu i rustikalnu privlačnost s modernim trendovima dizajna u laganom obliku.

Takav je komplet idealan za vašu dnevnu sobu, kao i za uredski prostor. Dodatne dijelove možete jednostavno odmaknuti od glavne stolice kada vam nisu potrebni.

To je općenito izuzetno ergonomsko i idealno za one koji vole namještaj koji se može koristiti u različite svrhe, ali i uštedjeti prostor.

Dizajnerske stolice izrađene od drveta

Zanimljiv interijer: Stol za blagovanje pretvara se u malu kavu: transformacija Christophera Duffieja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: