Stil i povjerenje u budućnost-prekrasna komoda Mine 1

Kreativna komoda Aima1 Aimaina

Posjetiteljima stranice muzeja dizajna predstavljen je originalni komad namještaja koji se odlikuje modernim dizajnom. Sastoji se od metalne podloge koja podupire drvene police. Orah se koristi kao drvo, što proizvodu dodaje luksuz i bogatstvo.

Čudesna komoda Aima1 Aimaina

Naziv stalka za medije doslovno se prevodi kao " oltar ". Takva neobična povezanost nastaje zbog glatke brušene metalne površine koja glatko teče sa strana postolja do njegovih nogu.

Duljina ladica za izvlačenje je 2,08 m. Da bi se dobila dodatna čvrstoća, ispod ladica su skriveni posebni potporni elementi u obliku metalnih ploča.

Pogledajte sličan dizajn: 5 vrsta pametnih brava koje igraju ključnu ulogu u tehnološki pametnom domu

Prekrasna komoda Aima1 Aimaina

Luksuzna komoda za ormar Aini1 Ainias osvojila je prvo mjesto na talijanskom natjecanju ainias 'ainias u odjeljku" namještaj, ukrasni elementi i dizajn kuće ". Autor ovog tajanstvenog komada namještaja poznati je dizajner ama iz Ama + ama.

Na dodjeli nagrada rekao je da ga je za stvaranje ovog remek-djela potaknula želja da pokaže kako čak i brutalni metal i prirodno drvo u kombinaciji mogu izgledati vrlo elegantno i moderno.

Jedinstvena komoda Ama1 Ama

Stalak za mine 1 Mine je primjer svestranog komada namještaja. Može se koristiti kao komoda u spavaćoj sobi, ormar za kućno kino ili baza za švedski stol u kafiću i restoranu. A od crne, bijele i crvene opcije za mat površinu proizvoda možete odabrati bilo koju po svom ukusu.

Nevjerojatna komoda Aima1 Aimaina

Moderna komoda Ama1 Ama

Zanimljiv interijer: Dirljiva karavana čudesa: prekrasna komoda za vrtić iz Art radionice Nazionana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: