Stil i jednostavnost u kolekciji dizajnerskih svjetiljki u boji iz Acepa

Dizajnerska svjetla u boji od asa do asa

Dragi čitatelji stranice Muzej dizajnaČesto predlažemo da pogledate svijetle predmete interijera za dom i ured. Ovdje ćete pronaći mnogo zanimljivih informacija o neobičnim izumima čovječanstva. Svim posjetiteljima ove teme nudimo da vide ne samo originalne i korisne, već i opuštenije

Svjetlost se raspršuje kroz iridescentne trake tkanine, kao i proviruje kroz prostore između slojeva. Nosači su idealni za veće stropove. Dostupne su mnoge verzije i modeli svjetiljki koje se razlikuju i po obliku i po boji.

Pogledajte kako se savršeno usklađuju jedni s drugima! Objesivši ne jednu, već mnoge svjetiljke na svoj strop, dat ćete sobi neopisiv dojam i osjetljiv okus.

Pogledajte sličan dizajn: Izvanredna suvremena umjetnost ? zapanjujuće slike trapera iz Interneta

Kreativne stropne svjetiljke od asa do asa

Takve svjetiljke mogu se uklopiti u bilo koji interijer, ali najviše odgovaraju stilu minimalnih. Karakteriziraju ga sljedeći detalji: konciznost izražajnih sredstava, specifičnost i jasnoća sastava, jednostavnost. U minimalizmu se odbacuju klasične tehnike kreativnosti i tradicionalni umjetnički predmeti. Stručnjaci koriste industrijske i prirodne materijale jednostavnih geometrijskih oblika, hladnih nijansi (Crna, siva).

Svatko tko posjeti vašu sobu nehotice će biti iznenađen raznolikošću boja koje se igraju iznad glave. Odmah se stvara osjećaj nečeg neobičnog, blagdanske atmosfere i istodobno neviđene udobnosti.

Želim doći ovdje kako bih se apstrahirao od gradske vreve, tuposti kišnog vremena ili samo lošeg raspoloženja. Soba s takvim svjetiljkama lako će vas usrećiti i vratiti u dobro raspoloženje.

Zanimljiv interijer: Art Nouveau, ili graciozna Kolekcija Azipa iz Azipa-Feniks oživljen iz pepela

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: