Stari koferi i bakine škrinje u unutrašnjosti-modni elementi vintage stila

Stari koferi i bakine škrinje u unutrašnjosti

"Život na koferima" – tako često kažemo kada mislimo na način života koji se temelji na stalnim selidbama. Svatko od vas moći će se uvjeriti u nesavršenost ove izreke i upoznati se s različitim načinima uređenja interijera, gdje škrinje i koferi zauzimaju dominantnu ulogu.

Ako potkrovlje kuće vaše bake već dugo čuva nekoliko kofera iz vremena njezine mladosti, ne žurite se riješiti ovog, što mislite, smeća. Čudno što može zvučati, ali vi ste nevjerojatno sretni, jer ste postali vlasnik predmeta koji može napraviti interijer kuće moderan i moderan.

Vintage koferi i škrinje već su sami po sebi zanimljiv dekor. Jednostavno postavljeni u kut ili postavljeni u blizini sofe, oni će sobi dati posebnu atmosferu. Usput, škrinja će svojim dimenzijama i oblikom ravnine moći zamijeniti stolić za kavu.

A, instaliran u blizini kreveta, poslužit će kao izvrstan predmet za spremanje potrebnih potrepština za spavanje. Sobno cvijeće postavljeno na postolje izrađeno u obliku kofera poprimit će poseban izgled, a sam kofer će zablistati novim bojama.

Prilikom uređenja interijera kuće bolje je koristiti nekoliko kofera i različitih veličina, ukrašenih u obliku piramide. Takav će sastav izgledati skladno bilo gdje, stvarajući odgovarajuću atmosferu u vašem domu.

Koferi i škrinje mogu biti različitih veličina i boja, u ovom slučaju nema ograničenja. Sve ovisi samo o vašoj mašti i kreativnim sposobnostima.

Dajte im drugi život, učinite da predmeti oko vas blistaju svjetlijim bojama. Nova rješenja zajedno sa starim stvarima dat će svjež i moderan rezultat. Budite hrabri i neovisni i tada će vaš dom ugodno iznenaditi sve vaše goste.

Pogledajte sličan dizajn: Moderna dizajnerska rasvjetna tijela: minimalistički luster od ACEPA

Zanimljiv interijer: 20 kreativnih i nadahnjujućih Vintage soba dizajnera Timoteja Altona izbor ikoničnih projekata slavnog majstora

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: