Staklena pregrada za Zidna Zidna Pregrada moderno i funkcionalno rješenje za uredski prostor

Staklena pregrada za uredske prostore

Staklo je sastavni dio interijera modernih domova i ureda. Naočale su potpuno nove kvalitete, s raznim modernim inovacijama iz 3.

Štoviše, dizajn takvih proizvoda ispunjava sve zahtjeve današnjeg vremena. To su svijetle boje i originalnost izvedbe, što je toliko potrebno za svakoga od nas.

Prekrasna staklena pregrada za uredske prostore

Tu je tehnologija 3, zahvaljujući kojoj je moguće kombinirati različite slojeve stakla, te u različitim bojama, što stvara nevjerojatan učinak.

Pogledajte sličan dizajn: Chefchaouen i njegova plava Medina jedinstveni ukras starog marokanskog grada

Ovo je prvi put da se takve tehnologije koriste u njujorškom uredu Bizleigh. Ova vrsta stakla pronalazi svoju svrhu i u domovima i u uredima. Korištenje kao pregrade stvara dašak modernosti u unutrašnjosti. A zahvaljujući raznim bojama ove vrste užitaka naći će mjesto u bilo kojem interijeru.

Osim toga, može se koristiti za izradu komada namještaja koji će ponoviti i nadopuniti teksturu staklenih pregrada u sobi.

Čudesna staklena pregrada za uredske prostore

Lijepa staklena pregrada za uredske prostore

Neusporediva staklena pregrada za uredske prostore

Nevjerojatna staklena pregrada za uredske prostore

Zanimljiv interijer: Tandem slavnih dizajn namještaja Philipa Starka za konceptualni londonski neboder, autor Norman Foster

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: