Staklena kugla u ribarskoj mreži moderan pribor za interijer njemačke marke tsina

Crvena staklena kugla

Dizajneri vole izmisliti nešto novo i unijeti svijetle i originalne predmete u svakodnevni život osobe. Jedan od takvih predmeta koji danas predstavljamo svim gostima muzeja dizajna bila je staklena kugla u mreži. Izgleda vrlo zanimljivo u unutrašnjosti i savršeno se kombinira s bilo kojim stilom.

Takav predmet može biti izrađen u različitim bojama, tako da ovdje možete odabrati svoj ukus, uzimajući u obzir sve svoje sklonosti. Samo, možda, takav ukrasni element nije moguće pronaći u svakoj trgovini.

Crveno-plave kuglice od stakla

Staklene kuglice u ribarskoj mreži svijetu je predstavila njemačka marka s imenom TV. Izvorno su izvedeni u smaragdnim, plavim i crvenim bojama.

Pogledajte sličan dizajn: Koristimo ukrasni prozorski film u uredu, kuhinji ili dnevnoj sobi-jednostavno ažuriranje interijera

Prvi je sada posebno popularan, pa se takve kuglice odmah ugrabe. Ali ipak, plava također izgleda ne manje impresivno. Vrijedno je napomenuti da će u ovom slučaju cijena takvog elementa dekora ovisiti o promjeru kuglice.

Svi znaju da je morska tema oduvijek bila popularna u uređenju interijera. Danas nije ništa manje tražena. A staklena kugla u takvoj manifestaciji lako može dodati svoj "polet" u sobu i usredotočiti se na sebe među ostalim predmetima u sobi. To će privući pažnju svakog gosta. Vrijedno je napomenuti da sama lopta izgleda vrlo impresivno. Originalan je i u mreži i bez nje.

Pletena fotelja u dnevnoj sobi

Prekrasna stolica za stolom

Zidne police za odlaganje

Zelene staklene kuglice na stalku

Tirkizna boja kuglice u mreži

Zanimljiv interijer: Moderna kolekcija vaza nazire: arhitektonska geometrija od nehrđajućeg čelika nazire

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: