Spektakularna rasvjeta: zbogom zimskoj depresiji ili kako uljepšati svoj život

Sustav rasvjete u unutrašnjosti kupaonice

Spektakularna rasvjeta kao dio našeg života

Pripremili smo članak koji će vam sigurno pomoći. Stvorimo spektakularnu rasvjetu i razgovarajmo o tome kako poboljšati svoje blagostanje dodavanjem sunca u sobu zimi. 

Prirodna rasvjeta u unutrašnjosti spavaće sobe

Količina sunčevih zraka utječe na kvalitetu percepcije svijeta

Stvaramo udobnost

Ako živite u surovoj klimi, a hodanje pod nježnim toplim zrakama je rijetko, pogledajte moderna rasvjetna tijela. Sve što treba učiniti je postaviti svjetlo! Radni stol, kutak za čitanje, mekani kauč s pokrivačem – odaberite" prave " svjetiljke za svoja omiljena mjesta. Imajte na umu Udaljenost od 1,2-1,5 m koja je sigurna za oči kako biste spriječili iritaciju.

Luster u unutrašnjosti blagovaonice

Pustite više sunca u zatvoreni prostor!

Dolje s depresijom!

Jeste li primijetili da se ljeti osjećate puno sretnije? U tome nam, naravno, pomaže sunce. Uz njegovu dugu odsutnost, povećava se razina melatonina, koji je odgovoran za regulaciju cirkadijanskih ritmova, odnosno za biološke procese povezane s promjenom dana i noći.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorna svjetlosna instalacija od strane kreativnog dizajnera od strane Interneta

Poremećaj spavanja neizbježno dovodi do pojave depresije, a svjetlosna terapija pomaže smanjiti proizvodnju hormona i učinkovito poboljšava raspoloženje.

Viseća svjetiljka u unutrašnjosti blagovaonice

Rasvjeta se bori protiv zimske melankolije

Borba protiv lijenosti

Simptomi povećanja melatonina očituju se u sklonosti prejedanju i nespremnosti za vježbanje. Kao posljedica-prekomjerna težina i kronične bolesti. Zahvaljujući usporavanju proizvodnje hormona, osjetit ćete priljev snage za jutarnje vježbe.

Stropni sustav rasvjete u unutrašnjosti kupaonice

Lagani svjetlosni efekti utječu na apetit

Dobar san

Nakon noćnog sna osjećate se umorno i letargično, kao da uopće niste spavali? Za sve je krivo oblačno vrijeme, nedostatak osvjetljenja i, naravno, opaki hormon koji sprečava vaš mozak da radi ispravno. Dolje s bluesom! Resetirajmo unutarnji sat i pojačajmo energiju od samog jutra! I neka nam svjetlost pomogne!

Sunčeve zrake pomoći će ući u ritam

Skromne reflektorske svjetiljke, kristalne nijanse koje bacaju stotine odsjaja, misteriozno trepereće LED diode, veličanstvene svjetiljke za svijeće koje se pale od pljeskanja dlanovima ili ogromni prozori na cijelom zidu-ne bi trebalo biti malo svjetla!

Lusteri, zidne svjetiljke, podne svjetiljke, noćne svjetiljke nisu samo dizajnerski elementi. Oni utječu na vaše psihološko stanje i bore se protiv utjecaja zimske depresije. Unesite sjaj u svoj život i osjećajte se sretno!

Zanimljiv interijer: 15 načina da prostoru dodate dramu pomoću rasvjetnog tijela

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: