Sofisticirani sklad prozirnostelegantni stakleni ormarići za dom i proizvodnju

Stakleni ormarići za unutrašnjost sobe

U naše se doba najnovije tehnologije koriste ne samo u proizvodnji svih vrsta opreme za dom, već i u proizvodnji namještaja.
Vodeći dizajneri svjetski poznatih tvrtki nude novi smjer-prekrasne ormare za dom i proizvodnju.

Da, da, dobro ste čuli-stvarno dobri modeli od prozirnog materijala, stakla ili akrila za sve vrste kućanskih stvari.

Elegantan i moderan

Za kućni ured dizajneri su pripremili bijeli ormar od lakiranog obojenog drveta s završnom obradom od pekana. Svi odjeljci jedinstvenog ormarića nemaju ručke i imaju zasune osjetljive na dodir, a njegov potpuno bijeli izgled savršeno naglašava živopisne korice knjiga raspoređene unutra i raznoliku umjetnost na vrhu.

Ormar za unutrašnjost sobe

Sterling iz " Interneta& Aipin " su izrađeni od željeza i kaljenog stakla i obojeni su od svijetlih tonova do crne boje, zahvaljujući praškastom premazu. Dizajn zadivljuje upečatljivim kontrastom stakla vrata i unutarnjih polica, s željezom okvira.

Stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Samo staklo i ništa više

Jedinstveni okrugli apsolutno transparentan "AZIPA Palladino" izrađen je posebno za pohranu blagovaonice i diverzificira svoju unutrašnjost svojim neobičnim izgledom i dizajnom.

Prekrasan stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Pogledajte sličan dizajn: Nježne i šik Ogrlice s privjescima: upotpunite liniju dekoltea nečim lijepim

Izvorni "Tonelli" izrađen je od kaljenog stakla s metalnim okvirom na visokim nogama, što dodaje eleganciju cijeloj neobičnoj konstrukciji. Delikatna priroda izvedbe glatke staklene inovacije talentiranih dizajnera, čini ga idealnim za izlaganje staklenog posuđa.

Prekrasan stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Zanosno staklo " IPA " iz IPA ima ultra moderan izgled i kombinira zrcalne, prozirne i zadimljene police od kaljenog stakla.

Šarmantni stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Talijanski majstori, kao i uvijek, odlikovali su se originalnošću i originalnošću dizajna. Za ljubitelje prozirnosti napravili su sličan ormar, ali bez zadimljenih elemenata.

Divan stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Dizajneri sa sjedištem u MINISAU dizajnirali su prozirni ormar s umetcima od bukve u gornjoj i donjoj bazi, što je izvrsno za smještaj kolekcija originalnog posuđa.

Svijetli stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Industrijska stakla

U raznim klinikama, bolnicama i ljekarnama velika je potražnja za željeznim ormarićima s prozirnim staklenim stijenkama za skladištenje lijekova i pripravaka. Od dalekih 30-ih godina prošlog stoljeća industrija je proizvodila istu vrstu modela, ali napori dizajnera različitih tvrtki razvili su naprednije i prikladnije moderne modele.

Ručno zavarivanje okvira od nehrđajućeg čelika, staklo vrata i pregrada, pocinčane košare različitih veličina za gazu i zavoje-pomogle su oživjeti i dodati savršenstvo retro stilu ormarića za medicinske ustanove.

Prekrasan stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Standardni ormarić za lijekove "kupka" reprodukcija je svog pretka iz prošlog stoljeća. U crnoj boji caklina okvira stvara snažan kontrast prozirnosti staklenih polica i vrata, dok visoke zakrivljene noge dodaju modernost i gracioznost.

Šarmantni stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Neusporediv stakleni ormar za unutrašnjost sobe

Zanimljiv interijer: Tako da su stvari stalno na svom mjestu-ergonomski sustavi za pohranu u modernom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: