Snježno bijelo plemstvo-sofisticirani skandinavski stil u unutrašnjosti stana, Gothenburg

Stolić za kavu u unutrašnjosti dnevne sobe

Tehnike i elementi dizajna stana smještenog u švedskom gradu Gothenburgu, savršeno naglašavaju sofisticirani skandinavski stil koji se koristi. Treba napomenuti osjećaj najvišeg ukusa pri odabiru svih detalja i predmeta interijera.

A dobro organiziran sustav rasvjete daje prostoru vrhunsku estetiku. Zahvaljujući dugom mukotrpnom radu, dizajneri su uspjeli nacrtati jedinstvenu elegantnu sliku u sobi.

Šareni ukras blagovaonice

Neobično visoki stropovi i luksuzni prozori u dnevnoj sobi ispunjavaju ga zrakom, toplinom i svjetlošću. Najekskluzivniji element interijera – starinski kamin obložen rijetkim tamnozelenim pločicama i ukrašen otvorenim kovanim uzorcima.

Predmeti interijera u dnevnom boravku

Svi predmeti interijera i elementi dekora u savršenom su skladu jedni s drugima i stvaraju osjećaj boravka u starom bajkovitom dvorcu. Jedinstveni dizajnerski namještaj u zatvorenom prostoru izaziva ovaj izvanredan osjećaj, uključujući djedov željezni zahrđali stol za čajanku. U istim starinskim motivima izrađena je i otvorena peterokatna polica za knjige i pribor u dnevnom boravku.

Dekorativni predmeti u unutrašnjosti dnevne sobe

Na pozadini tmurnog tmurnog željeza, plemeniti se veličanstveno smjestio bijeli blagovaonski stol s elegantnim stolicama. Graciozan snježno bijeli klavir u suprotnom kutu savršeno je naglasio Sjeverni stil u unutrašnjosti.

Dekoracija blagovaonice

Pogledajte sličan dizajn: Izvrsne mogućnosti satova za jači spol: modni trendovi

Osnovno načelo dizajna stana u skandinavskom stilu bilo je pravilo ravnoteže. Snježnobijele fasade kuhinjskih ormarića dobro se odupiru tamnim bojama tepiha i stola u sobi.

A svijetla nijansa klavira i blagovaonskog stola u kombinaciji s tmurnim, turobnim tonom police i stolića stvorite originalnu ravnotežu u unutrašnjosti.

Bijeli klavir u unutrašnjosti

Dizajneri su nastojali organizirati prostor što je moguće pravilnije i funkcionalnije. U kuhinjskoj kutnoj niši bilo je moguće udobno smjestiti ogroman ormar za odlaganje posuđa, stvari i ostalog pribora. Sav namještaj izrađen je po mjeri.

Dekoracija kuhinjskog prostora

Dizajnerski kuhinjski namještaj

Dekoracija kuhinjskog prostora

Predmeti interijera kuhinjskog prostora

Spavaća soba u bijelim tonovima u kombinaciji s teškim baršunastim pokrivačem i izvanrednim luksuzom svilenkastih smeđih jastuka dočarava atmosferu srednjeg vijeka. A spektakularni otoman kraj prozora pomaže organizirati ugodan prostor za opuštanje u sobi. Ovdje možete čitati svoju omiljenu knjigu, sanjati, praviti planove, pa čak i samo uživati u prekrasnom pogledu s prozora.

Šik dizajn spavaće sobe

Šik dizajn spavaće sobe

Moderna kupaonica

Šik dizajn kupaonice

Snježno bijeli ukras hodnika

Predsoblje u kući

Vanjski dio stambene zgrade

Raspored stambenog prostora

Je li se skandinavski stil svidio posjetiteljima Muzej Dizajna?

Zanimljiv interijer: Prekrasan stan u skandinavskom stilu. Projekt laganog i kreativnog dizajna za udoban životni prostor. Hvitfeldtsgatan, Gothenburg

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: